2777
2789
عنوان

خیلی زندگیمون بی خیرو برکت شده

467 بازدید | 47 پست

هیچی نمیتونیم به زندگیمون اضافه کنیم زندگیمون پر از سکون و پس رفته.

حتی یه وسیله خونه نتونستیم بخریم ...

پدرم فوت شده تو این وانفسا یکی دوساله برکت از زندگیمون رفته حتی یه خرید ساده عید نتونستیم بریم .

مسافرت از وقتی پدرم رفته نرفتیم .

اینا بکنار کاش میتونستم خرج دکتر مامانمو بدم .

کارمیکنیم برکت نداره اصلا نمیمونه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برکت وجود خانه شما پدرتون بوده 

برای پدرتون بیشتر صدقه و خیرات بدهید 

در حد توان نان بخرید و خیرات کنید 

نماز براشون بخونید 

کم کم اوضاع بهترمیشود

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
چرا دسشویی حموممون یکیه

منظورم موقع حمام کردنه. سعی کنید رعایت کنید اگر دسشویی جدا دارید ک برید اونجا وگرنه در این دسشویی هم موقع حمام ادرار نکنید

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
برکت وجود خانه شما پدرتون بوده برای پدرتون بیشتر صدقه و خیرات بدهید در حد توان نان بخرید و خیرات کنی ...

اره والا برکت خونمون بود هرجا پاشو میذاشت صلح و خیر بود قدر ندونستیم یعنی جوون بود نمیدونستیم اینقدر زود میره از دنیا

برکت وجود خانه شما پدرتون بوده برای پدرتون بیشتر صدقه و خیرات بدهید در حد توان نان بخرید و خیرات کنی ...

افرین ما قبل سال تحویل پول کشیدیم برا نونوا ک خیرات کنه برا پدرم به سرعت برامون جبران شد چندین برابر

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
پا بزار رو دلت من الان مسافرت بودم ته کارتم بود صدقه دوجا دادم بازم ی یتیم دیگ هست اونم بدم صدقه رفع ...

من یتیمم ولی نمیتونم از کسی هم صدقه بگیرم روم نمیشه ولینیازم دارم