2777
2789

چرا باید چشمای پسرا انقد خوشگل باشههههههههههه؟مخصوصا پسرای کردستان یعنی چی اخههههههههههههه؟؟؟؟؟پسری که عاشقمه از کردستانه انقد این بشر چشماش خوشگله...مژه های فرررررر...پشت پلکش بلندد...قسمت رنگی چشمش بزرگگگگگگگگ....یعنی تو عن ترین حالتشم چشماش فوق العادست...حالا من از خواب بیدار میشم چشمام عین معتادایی هست که تازه از بساط بلند شدن :/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یجا گفته بود

واقعا پسرا خوشگلن

فک کن نه ارایش میکنن نه عمل زیبایی دارن

یه آدم نچرال نچرال جلوت نشسته😄

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
یجا گفته بودواقعا پسرا خوشگلنفک کن نه ارایش میکنن نه عمل زیبایی دارنیه آدم نچرال نچرال جلوت نشسته😄

دقیقا وااااااای...اصن یهو گونه هاش یه رنگ صورتی ای میگیره که من با صدمدل رژ گونه نمیتونم این رنگو دربیارم