2777
2789
عنوان

واسه نینی هاتون ب هیچ وجه اسپند دود نکنید مضره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 51 پست
اره همسایه ماهم اعتقاد داره یعنی باورت نمیشه هر روز بوی اسپند کل محل رو بر میداره بیچاره بچه اش🫠

طفلی 🥺

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درسته اون قسمت سرطان زاش واقعا اتبات شده و البته تو یک تحقیق گفته بود که اون ماده در صورت خوردن می ت ...

اها چ جالب 

شاید جدیدا ب این نتیجه رسیده باشن ک دودش سرطان زاست

ولی درکل گفتم واسه بچه کوچیک انجام ندن بهتره 

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید
جای اشتباهی اعلام کردیداینجا حرفای خاله خامباجیا از مقالات علمی واسشون معتبر تره

تازه برای ثابت کردن حرف علمیت در مقابل خرافاتهای خنده دارشون وقتی منبع علمی میخوای مثل مقاله معتبر چاپ شده میگن اول تو پیدا کن چون خودت این پیشنهاد رو دادی والا این جماعت کلا منبع حرفها و افکارشون مادربزرگهاشون هستند ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تازه برای ثابت کردن حرف علمیت در مقابل خرافاتهای خنده دارشون وقتی منبع علمی میخوای مثل مقاله معتبر چ ...

انگار دوره قجریه اس

فک میکردم عامیت جامعه بهتر باشن از فضای نی نی سایت

تا اینکه وارد اجتماع شدم و فهمیدم نه واقعا همه درحد سایتن

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید

چه بیکار بوده اون طرف 

خودشون انواع مخدر و مشروب و ....

بعد گیر دادن به یه اسپند دود کردن !!!!

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید
انگار دوره قجریه اسفک میکردم عامیت جامعه بهتر باشن از فضای نی نی سایتتا اینکه وارد اجتماع شدم و فهمی ...

دوره قاجار خوبه اینا تو ۱۴۰۰ سال قبل گیر کردن خیلی هاشون 

خرافات و ضد علم هستند کسی هم مثل خودشون نباشه شروع میکنن توهین

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چه بیکار بوده اون طرف خودشون انواع مخدر و مشروب و ....بعد گیر دادن به یه اسپند دود کردن !!!!

خودم به انواع علوم احترام می ذارم... 

و واقعا باورشون دارم 

ولی این قسمت رفتارشون هم نمی پسندم که گیر دادند به اعتقادات ما ایرانی ها و مسلمان ها... 

و از طریق اثبات علم می خوان اعتقادات ما رو به چالش بکشند... 

همون قرآن رو هم هزاران بار اومدند به چالش بکشند نتونستند تا آخر خود هوش مصنوعی که ساختند در مورد قرآن ضایع شون کرد 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

من خودم به عنوان پزشک سیگاری 😂 سیگاری که نه بیشتر ویپ میکشم

بهتون اینو میگم

هرررررررر نوع دود برای کل بدن مضره

حتی چیزی که خودم میکشم

حتی آیکاس

حتی قلیون

حتی اسپند

حتی دود زغال

حتی دود عنبرنسا 🥴

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
چه بیکار بوده اون طرف خودشون انواع مخدر و مشروب و ....بعد گیر دادن به یه اسپند دود کردن !!!!

مگه گفتن مشروب و مواد مخدر خوبه؟ 

کدوم دانشمندی تایید کرده اینا خوبن بعد اسفند بده؟@

من خودم به عنوان پزشک سیگاری 😂 سیگاری که نه بیشتر ویپ میکشمبهتون اینو میگمهرررررررر نوع دود برای کل ...

من گاهی قلیون میکشم البته. تنباکوی طبیعی ولی میدونم بده🤦

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

نوزاد یا بزرگسال نداره!!

استفاده از اسپند به دلیل ترکیبات خطرناک موجود در دود آن و اثرات منفی بر سیستم تنفسی میزاره، نباید استفاده کرد

مادر من عادت داره بعضی اوقات استفاده میکنه از وقتی زنداداشم باردار شده اصلا نمیزارم یکبار هم استفاده کنه خطرناکه :)

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

خودم به انواع علوم احترام می ذارم... و واقعا باورشون دارم ولی این قسمت رفتارشون هم نمی پسندم که گیر ...

چرا فکر می‌کنید کل دنیا برعلیه ما مسلمانها هستند؟!