وای نمیدونم چیکار کنم دیروز رفتم تست گرفتم فهمیدم حاملم رفتم شوهرمو سوپرایز کنم تست هم روی میز بود زود دیده بود تستو فهمید کلی بد و بیراه گفت گفت من توله نمیخوام بندازش با کلی گریه رفتم خونه ی مامان به مامانم چیزی نگفتم فعلا شوهرمم نمیدونم بچرو بخواد یا نه کمک کنین ترو قرآن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میرفت قبلش از داروخونه ک ا ن د و م میگرفت به جای توهین به تو، بعد همگه اومدی تو زندگیش فقط بهش سرویس بدی یا نوکرشی اینجوری صحبت میکنه که فقط نظر خودش براش مخمه، تزدواج نمیکرد بچه نمی خواست ، خوبه نمی خواد زایمان کنه ، بی تربیت . طلبکار باش
ببین شاید نمیتونه ساپورتش کنه و براش پدری کنه اگر قلب نگرفته سقطش کن. واقعا بچه ها اوردن تو این شرایط اگر از لحاظ مالی پولدار نیستین اشتباهه. ببین وقتی میگم پولدار در این حد که بتونی بفرستیش خارج تحصیل کنه.
چرا همه میگن غلط کرد ؟؟؟ مگه میشه ب زور این مسولیتو قبول کنه ؟ (((((اتفاقیه ک افتاده )))))ولی نمیشه ب زور قبولش کرد خودتونا بزارید جای اون مرد بهش حق میدید
گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....