2777
2789
عنوان

خانوما و دخترا چادری و مذهبی یه لحظه میایید

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 44 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرمن کلا رابطه هازیرنظر خانواده باشه بهتره حالاچه مذهبی چه غیرمذهبی

میگه پسره گفته اول خودمون هم دیگه ارو بشناسیم بعد خانواده ها رو در جریان بزاریم 

من موندم دیگه نمی‌دونم چه نظری بدم به فامیلمون‌

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید
چه ربطی داره به چادر و مذهبی بودن همه چی بستگی داره به اینکه نظر اون دختر فارغ از چادری بودنش راجب ا ...

نه نه عزیزم من دختر فامیلمون‌ رو گفتم 

میخوام برای اون بدونم پگرنه قصد بی احترامی و اینا ندارم به کسی 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید

مذهبی هزار و یک مدل داره

خانواده ها بعضی وقتا فرصت آشنایی به زوج نمی دن. 

همون اول یا باید جواب منفی بدی یا سریع محرم می کنند و کار تمام! 

در این شرایط دختر و پسر عاقل اول خودشون آشنا می شن. می تونند با رعایت حریم خودشون و خانواده شون باشه.
باز صلاح مملکت خویش خسروان دانند. من توصیه ای نمی کنم. 

این آدم اومده که نمونه

وای 

منم همین حدس رو زدم 

چون برا خودمم‌ یه بار پیش اومد طرف گفت میام خواستگاری اما گذاشت و رفت تازه پسره مذهبی بود و از اینا که اهل قسم و اینا وای یه وضعی‌ اصن‌

بیشتر ببینید
اگه پسزه بگه نه میخوام فعلا خودمون باهم آشنا شیم و فلان بعد اگه طرف بزاره بره چی

خب بذاره بره

اگر بخواد به اعتقادات و مذهب شما احترام بذاره، نباید چنین چیزی رو بگه

چون میدونه که شما معتقد و مقید هستید

اصولا تو روابطی که دختر و پسر بدون اطلاع خانواده رابطه دارند اتفاقای خوبی نمیفته.

اگه بگه که اول خودمون آشنا شیم بعد خانواده ها چی من به فامیلمون‌ گفتم اونم گفته به پسره پسره ام اینو ...

بستگی به خودتون داره دیگه

من باشم قبول نمیکنم واقعا

طرف از چی میترسه که نمیخواد خانواده ها در جریان باشن؟؟

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
مذهبی هزار و یک مدل دارهخانواده ها بعضی وقتا فرصت آشنایی به زوج نمی دن. همون اول یا باید جواب منفی ب ...

پس ما از کیی‌ بپرسیم 🥲 

اخه میگن دختر چادری اگه خوب و فلان باشه شماره نمیده پا نمیده و فلان 

آدم میمونه چی بگه 

من خودم شماره طرف رو گرفته بودم برای آشنایی  اما خب گذاشت رفت نخواست میگم شاید اگه قبول نمیکردم خودش یه جور شماره ام رو پیدا می‌کرد 

بیشتر ببینید
وای منم همین حدس رو زدم چون برا خودمم‌ یه بار پیش اومد طرف گفت میام خواستگاری اما گذاشت و رفت تازه پ ...

ببین پسری که واقعا هدفش ازدواج باشه همون اول که طرفش گفت خانواده تونم سریع به مادرش میگه و مادرش رو می‌فرسته منزل دختر خانم یا شماره ی خانواده رو میگیره . این پسره هنوز دلش میخواد ی چن باری بگرده با دختر و سبک و سنگین کنه قطعی نیس و شک داره 

من همسرم بعد از آزمایش گفت بریم بیرون باهم آشنا بشین گفتم نه تنها نمیتونم معذرت خواهی هم کرد و دیگه حرفی نزد ولی برا خواهرم همچین خواستگاری اومد هی اصرار که بریم بیرون و آشنا بشیم ما گفتیم نه رفت و نیومد