2777
2789

بقیه هیچکدوم خبر ندارن از خانواده

واقعا میترسم از بیان کردن این مسئله و واکنشاشون

چون موقع ازدواجم همه گفتن نکن یه تنه جلو همه وایسادم

الان شرمندگی،ترس،خجالت همه اینا باعث شده 

نتونم چیزی به کسی بگم

چیکار کنم،راهنماییم کنین

بقیه از این به بعد قراره توی مخارجت کمکی کنن؟ یا قراره توی خونشون ساکن بشی؟ یا بدهکاری بهشون داری؟ قراره تو تنهایی های آیندت کاری برات بکنن؟ 

اگر نه پس خجالت واسه چی خیلی خنده داره

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بقیه از این به بعد قراره توی مخارجت کمکی کنن؟ یا قراره توی خونشون ساکن بشی؟ یا بدهکاری بهشون داری؟ ق ...

نه اما به هرحال اعضای خانوادمن،از من بزرگترن و یه سری حیا و حرمت این وسط وجود داره

اگه پشتتن که خوبه. من هیچکس پشتم نیس که دارم میسوزونم خودموبعدم طلاق بد نیس، زندگی خوب که جدایی ندار ...

واقعا یه زن تا جونش به لبش نرسه فکر جدایی نمی افته 

اگه واقعا به قصد زندگی وارد رابطه شده باشه

اما خب دیگه یه جایی به خودت میای میبینی فقط داره بهت ظلم میشه و رفتنت بیشتر از موندت حالتو خوب میکنه و ارامش میاره برات،منم سرکوفت میزنن که خودت کردی و چی فلان

اما پدرومادرم میگن مگه خونه ما این مشکلات و داشتی یا اشک به چشمت اوردیم که اون اینجوری میکنه باهات

تحت هیچ شرایطی نمیزاریم برگردی

چون احترامی بینتون نمونده

واقعا یه زن تا جونش به لبش نرسه فکر جدایی نمی افته اگه واقعا به قصد زندگی وارد رابطه شده باشهاما خب ...

دقیقا، افرین به خانوادت.

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
چی بگم خواهر که دلم خونهخدا همه مردای بدو لعنت کنه که اینجوری زندگی مارو میسوزونن

هی... چی بگم که خودم دلم خونه. فقط میدونم تلاش برای زندگی باید دوطرفه باشه. فشار که به نهایت برسه نمیشه کنترل کرد!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!