2777
2789
عنوان

رفتن به دانشگاه تو سن بالا

142 بازدید | 21 پست

به نظرتون تو ۲۷،۲۸ سالگی درس خوندن و دانشگاه رفتن به دردی میخوره؟با وجود دوتا بچه.

کسی دور وبرتون بوده که تو این سن درسش رو ادامه داده باشه و نتیجه دلخواهش رو گرفته باشه؟

وا عمه شوهرم ۴۵ سالشه ۴ بچه تازه میذه

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله بنده...

تو سن ۳۰ سالگی کنکور دادم و رفتم دانشگاه...ورودی ۴۰۱

قبلش هم یک لیسانس داشتم این دومیه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

من ۲۸ سالمه متاهل و یه بچه دارم دارم میخونم 

اگه واسه استخدامی بخوای بنظرم ارزششو داره

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀