2777
2789
عنوان

جلوی شوهرم هرچی از دهنش دراومد گفت اونم بخاطر کی

| مشاهده متن کامل بحث + 1881 بازدید | 94 پست
قطع ارتباط

زیاد رفت وآمد ندارم شاید سالی یکی دوبار 

ولی تو بقیه مهمونی ها ک بقیه دعوت کنن یا خونه مادربزرگ میان 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا میزاری برن باهم بازی کنن بگو فقط جلو چشم خودم به بچه داداشم بی محلی کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
بچه ی شما بخاطر سکوت تو و باباش چه ضربه هایی بخوره در آینده !متاسفمفقط من بودم امکان نداشت یکبار دیگ ...

همینو بگو خودش پشت بچه اش نیست

انتظار داره بچه اش تنهایی جلوی اون همه آدم حق خودش بگیره 

انگار بچه اش از یه سیاره دیگه اومده

بچه اش خودش اینطور بی زبون تربیت کرده 

کسی که بخواد به بچه من بی احترامی کنه قطع ارتباط میکنم حتی شده باشه مادرم 

به چه حقی برادرای تو سر بچت داد میزنن؟ 

چون خودت اجازه دادی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
ببخشید ولی چقدر بیشعورنبه جات بودم میگفتم منو تنها دعوت کنید دیگ اصلا جایی ک هستن نرو

خیلی 

داداشام بااینکه برای این دوره زمونه هستن هنوز تو زمان قدیم موندن میگن بچه داداش هم خون ماست 

طفلی بچه ام هرکار میکنه فقط ازطرف اونا سرزنش میشه ولی اگر همون کارو بچه داداشم کنه به به چه چه راه میفته 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

خیلی داداشام بااینکه برای این دوره زمونه هستن هنوز تو زمان قدیم موندن میگن بچه داداش هم خون ماست طفل ...

اصصصصصلا قطع ارتباط کن ب قران جدی میگم

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

پاشو خودت حرفتو به داداشات بزن، ادم عاقل وسط بحث بچه نمیره ولی وقتی بهش ظلم میشه باید ازش دفاع کنی

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

بیشتر ببینید
شمام می‌شینی نگاه می کنی؟ پسرت چند سالشه

هر سری منم با ناراحتی وقهر و گریه میام خونه 

بچه ام ۷سالشه

ببخشید ولی چقدر بیشعورنبه جات بودم میگفتم منو تنها دعوت کنید دیگ اصلا جایی ک هستن نرو

یعنی چی منو تنها دعوت کن 

میدونی یعنی چی حرفی که میزنید یعنی علاوه برشما منم بچه و شوهرمو ادم حساب نمی کنم شما هم نکنید

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی .اگه با حرفم موافقی پس صلوات بفرست برای مهدی موعود جانم ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم پس نفرستید 

بیشتر ببینید
یعنی چی منو تنها دعوت کن میدونی یعنی چی حرفی که میزنید یعنی علاوه برشما منم بچه و شوهرمو ادم حساب نم ...

عزمزم اشتباه متوجه شدی

منظورم اینه خانواده اینو تنها دعوت کنن

وقتی مهمون دیگ ای هست اینا نرن

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ازین ب بعد تو مهمونیاشون نرو بگو بچم اذیتتون میکنه شاید بفهمن و رفتارشون حداقل جلو شوهرت ک فرد غریبه ...

بخدا سنگ رو یخ شدم 

شوهرم میگ اونا تورو دوست ندارن 

خانوادم  از اونایی هستن ک میگن عروس وبچه اش مهمن 

دختر شوهر کرد تموم شد اصلا بچه ی من براشون مهم نیست