2777
2789
عنوان

رابطه جنسی یه ماه چهار ماه یکبار

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 84 پست

اکثر اونهایی که سردمزاجن خیانت میکنن دروغ میگن سردن دیسک کمرم ربط زیادی نداره رابطه زیاد ممنوعه ولی نرمال اشکالی نداره این زندگی باید یه ریشه ش نگا کرد چجوری ازدواج کردن انگار آقا بزور زن گرفته 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فوق العاده اجتماعی ام.ولی تو رابطه با همسرم خجالتی.نمیدونم شاید اعتماد ب نفس ندارم.

حالا من در این مباحث نمیدونم چرا حس میکنم جدیدا بی حیا شدم😅هرجور خودت میدونی بهتره باش گلم ولی خب کم کم سعی کن عادتای بدتو کنار بزاری تمرین کن

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید

[QUOTE=376765304]حتما که یا خود ارصایی یا خیانت  یا هردو با هم بوده وقتی   مشکل خاص جسمی نداشته،نمیدونم این ...[/QUOT

خودش میدونه چقدر بهم نامرد بوده بارها خواسته ببخشمش و گفته برات همسرخوبی نبودم و نمیتونه انگ ببنده ولی من خیلی داغونم اینهمه سال الکی سختی ها تحمل کردم

من خیلی گاهی دلم میخواد ولی روم نمیشه ب همسرم بگم.همسرم ب شدت سردمزاجه.خیانت نمیکنه ولی ماهی یک نهای ...

من تحمل میکردم فکر میکردم واقعا سرده ولی بعد خیانتاش برام تحملش سخته که برای پوچ دارم تحمل میکنم

طبق احکام اگر بدونه زن به گناه میفته واجبه رابطه برقرار کنه ولی برا خودم سواله یعنی چی به گناه بیفته ...

خب منم سوالم همینه. در اینجا تو این روایت برعکسش هم صدق میکنه. من بیشتر رابطه ی عاطفی مد نظرم هست. چون زن ها اگر مدتی رابطه ی جنسی نداشته باشن کلا سرد میشن.ولی حس توجه و محبت زیاد میشه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
خودتون گفتید الان متوجه خیانتش شدید دیگه سوال نداره

خودم از زمان بارداری متوجه چت با خانم شدم که فکر کردم در همون حده و  تمام کرده یکسالی میشه متوجه خیانتهای شدیدش شدم و برام یواله همون اولم اینکاره بوده و بمن میگفت سردم و کمر ندارم

تا حالا بهش گفتی؟ بگو دست از بهونه بکش منم ادمم

والا قبل بچه دار شدن چندبار سمتش رفتم پس میزد میخندید دیگه نرفتم و بعد بارداری که تا یکسال اصلا رابطه نداشت و بعدش میگفتم این لباس خوابا همینجور افتاده دستی بهشون نخورده ولی انگار نه انگار ولی این مدتی که دستش رو شده دیگه الان بروش اوردم شرمنده هست ولی فکرش این لوده مرد هرچقدر میتونه صیغه میتونه بکنه و ۴تازن میتونه بگیره حالا با صحبت ها به این نتیجه رسیده نمیشه و درست نیست وقتی زن داره با دیگرانم باشه

خودم از زمان بارداری متوجه چت با خانم شدم که فکر کردم در همون حده و تمام کرده یکسالی میشه متوجه خیا ...

عه خودتون هستید ؟ 

ببخشید فکر کردم گفتید یه کس دیگه هست.

تاپیکارو قاطی کردم. معذرت میخوام 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
والا قبل بچه دار شدن چندبار سمتش رفتم پس میزد میخندید دیگه نرفتم و بعد بارداری که تا یکسال اصلا رابط ...

بگو زااارررت  اول خونه و ماشین و ملک و املاک ب نامم بزن رفاهمو صددرصد تامین کن بعد اسم ۴ همسری بیار پفیوز

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید
چی میگی؟؟؟؟اون زن بدبخت چرا باید ازدواج کنه وقتی نیاز جنسیش رفع نمیشه توسط مرد خرج خور 🤨

خب منم همینو میگم دیگه 

چرا یه مردی که نمیتونه مهم ترین هدف ازدواج رو انجام بده یه زن رو بدبخت میکنه؟ 

اگه به شکم باشه که خونه بابا هم سیر میشه... آقا بالاسر که نمیخواد 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید
هر ۴ماه یکبار

شما پیشقدم میشدی چی ؟؟؟همکاری میکرد یا پس میزد؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
بیشتر ببینید