2777
2789
عنوان

رابطه جنسی یه ماه چهار ماه یکبار

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 84 پست
چجور؟

چی‌چجور؟

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب این مرد واسه چی زن گرفت اصلاً؟ خرج خور میخواست 4 ماه یه بار رو یه جوری خودش حل میکرد دیگه

چی میگی؟؟؟؟

اون زن بدبخت چرا باید ازدواج کنه وقتی نیاز جنسیش رفع نمیشه توسط مرد 

خرج خور 🤨

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

نمیدونم ‌ولی‌سرد نیست؟ همسرم گاهی شده از درد کمر ب خودش پیچیده اما نتونسته بیخیال رابطه بشه مشکل همس ...

نه حاد نیست دیسک یه مهره کمی زده بیرون

سرد مزاجم نیست الان که متوجه ام 

خب مشکل کمر باشه نمیشه که

مشکل کمر نداره ولی چون طبعش گرمه (دیگ واضح نمیشه بگم) گاهی کمرش درد میگیره موقت ک بعدش خوب میشه باز

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید
مثل تو ام و همون کمش هم بیحال و بی کیفیت

آره.منم دارم سرد میشم.رابطمون نهایتا ۵ الی ۶ دقیقه طول میکشه و کاملا بی کیفیت.تازه همسرم قرص میخوره تا بتونه.یعنی دوست داره ولی چون نمیتونه مجبوره قرص مصرف کنه.

نه حاد نیست دیسک یه مهره کمی زده بیرونسرد مزاجم نیست الان که متوجه ام

تا حالا بهش گفتی؟ بگو دست از بهونه بکش منم ادمم

بیشتر ببینید
من خیلی گاهی دلم میخواد ولی روم نمیشه ب همسرم بگم.همسرم ب شدت سردمزاجه.خیانت نمیکنه ولی ماهی یک نهای ...

چرا روت نمیشه؟ مگه زن و شوهر باید در این مسائل از هم خجالت بکشن؟ همسرت تو این مورد اصلا وظیفشه ، راحت خواستتو بیان کن 

بیشتر ببینید
نمیدونم چی بگم من که دیگه زنانگی که خود خدا بهم داده بود رو از دست دادم کاش خدا خودش جواب این ظلم رو ...

منم انقدر این سختی رو تحمل کردم و دیگه به مرز بی خیالی رسیدم و سرد شدم انقدر خوشحال بودم که دیگه سردم چون سالها اذیت بودم 

چرا روت نمیشه؟ مگه زن و شوهر باید در این مسائل از هم خجالت بکشن؟ همسرت تو این مورد اصلا وظیفشه ، راح ...

نمیدونم.کلا روم نمیشه.گاهی بچه ها رو میبرم خونه مادرم که حداقل همون ۵ دقیقه باهم راحت باشیم.وقتی لباس میپوشم که همسرم لذت ببره خودم خیلی خجالت میکشم و حتی از شدت خجالت نمیتونم تو چشمش نگاه کنم.حتی تو آینه خودم رو میبینم احساس میکنم قرمز شدم.دوتا بچه داریم ولی انگار بازم روم نمیشه.

نمیدونم.کلا روم نمیشه.گاهی بچه ها رو میبرم خونه مادرم که حداقل همون ۵ دقیقه باهم راحت باشیم.وقتی لبا ...

اخی عزیزم اینطوریم نباش اوایل ازدواج خجالت عادیه اما بعد یمدت کمتر میشه 

کمبود اعتماد ب نفس داری؟

بیشتر ببینید
من یه سوال دارم. تو روایت هست اگر زنی برا مردش کم بزاره و مرد به گناه بیافته گناه مرد گردن زن هست. ا ...

طبق احکام اگر بدونه زن به گناه میفته واجبه رابطه برقرار کنه ولی برا خودم سواله یعنی چی به گناه بیفته یعنی اگر زن خیلی اذیت میشه ولی برای انسانیت و وظیفه دربرابر خدا تحمل میکنه و خودش رو به گناه نمیندازه وظیفه مرد نیست و مرد مسئول نیست؟ 

اخی عزیزم اینطوریم نباش اوایل ازدواج خجالت عادیه اما بعد یمدت کمتر میشه کمبود اعتماد ب نفس داری؟

فوق العاده اجتماعی ام.ولی تو رابطه با همسرم خجالتی.

نمیدونم شاید اعتماد ب نفس ندارم.