2777
2789
لطلا دعا کنید

برو آزمایش بده و زیر نظر دکتر باشه مثبته بد ب دلت راه نده

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

الهی آمین شک نکن بارداری بعدیت موفقه

ممنون عزیزم ب امید خدا 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اولته عزیزم؟ .نگران نباش خدا بزرگ تر از این حرف هاست ممکنه هیچ مشکلی نباشهان تی بالا یعنی چی سند ...

مشکوک به سندرم داون یا هر مشکل دیگه ایه،تا آزمایش ندم نمیشه نظر قطعی داد

مشکوک به سندرم داون یا هر مشکل دیگه ایه،تا آزمایش ندم نمیشه نظر قطعی داد

عزیزم برات دعا میکنم ک چیزی نباشه 

بچه اولته،؟

آمینو باید بدی؟

عزیزم این جور چیزا خیلی زیاد شده اصلا علتی هم براشون مشخص نمیشه 

شما با شوهرت اقوامین؟

قربونت برم کاش میدونستی چه حالی دارم هفت ساله دارم زار میزنم یعنی مثبته واقعا

اره مثبته 

مگه توی این هفت سال ک اقدام بودی بی بی چک مثبت شده برات ک باردار نباشی؟

عزیزم برات دعا میکنم ک چیزی نباشه بچه اولته،؟آمینو باید بدی؟عزیزم این جور چیزا خیلی زیاد شده اصلا ع ...

آره نه فامیل نیستیم،احتمالا دکتر بگه آمینو بده..هنوز که نیومده باید شنبه برم پیشش 

آره نه فامیل نیستیم،احتمالا دکتر بگه آمینو بده..هنوز که نیومده باید شنبه برم پیشش

الان چند هفته ایی عزیز؟ 

من مطمئنم ک چیزی نیست بچه سالمه بعد از آزمایش آمینو کامل استراحت کن ک کیسه آبت مشکل پیدا نکنه ان شاالله ک جواب آزمایش نشون بده ک بچت سالمه

نه هیچ وقت بی بی چک مثبته ندیدم اولین باره 😭😭😭😭

عزیزم مثبته چند روز از پریودیت گذشته؟

بزار ۱۰ روز ک گذشت برو آزمایش بتا