2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره هفت ساله

هفت سال اقدامی  خب مثبته دیگه برو حالشوو ببر ب امید خدا ک صحیح و سالم میاد تو آغوشت

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

یعنی مثبته

اره.مطمعن باش

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بیشتر ببینید
عزیز دلم دلیل امضات چی بو؟اگه دوست داری بگو چون منم شب و روز ندارم بخاطر یه مشکل

شما باردارین چه مشکلی دارین؟ 

من کیسه آب خشک شده بود علت نمیدونم

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

واقعااا یعنی کاذبه

همیشه اول Cخط میندازه که یعنی تست درست انجام دادی بعد Tاگه خط افتاد یعنی حامله ای فردا صبح یک دیگه بزن تا خاطر جمع بشی

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

برای منم دعا کنید خدا بچه بعدیم سالم بزاره تو دلم سالمم بده بغلم

ان تی بالا😔باید آزمایش ژنتیک بدم

بچه اولته عزیزم؟ 

.نگران نباش خدا بزرگ تر از این حرف هاست ممکنه هیچ مشکلی نباشه

ان تی بالا یعنی چی سندروم یانه؟