2777
2789

چیزی نمونده که

خواهر هوا خنکه، واقعا روزه گرفتن تو این روزا سختی نداره

سحری و افطار خوب میخورین؟

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
متوجه نشدم عزیزم ینی چی باید یچیزی بدی ما عید فطر با فامیلا یا دوستامون بعد از نماز عید فطر میریم بی ...

فطریه باید داد این رسم خانواده شماست همه خانواده ها اینطور نیستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای شما ک تا افطار می‌خوابین اره آسون بود ن منیک پرستارم صبح تا شب بیمارستانم

پرستاری ی سوال دارم من یک هفته اس گلو درد دارم سفیده زده گلوم ازیترومایسین و پنی‌سیلین ام حساسیت دارم سفکسیم داده دکتر که خوب نمیشم چی کار کنم به نظرت؟ برم دکتر چی بنویسه دارم کر میشم آنقدر گوشم درد میاد

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

اطرافیان منم همینطورکمتر از ۲۰ درصد روزه بودن

اطرافیان من همشون بودن خداروشکر

حتی اونایی که تازه به سن تکلیف رسیدن

بچه های کوچیکمونم کله گنجشکی میگیرن😅

طرف پدرمو ببینید میگید زیاد مذهبی نیستن، ولی اونا هم گرفتن

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
بیخیال حوریا شدی همشو فداکاری کردی دادی بماانقد فداکار نباش لنتی😂😂😂

😂😂😂😂

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بیشتر ببینید
پرستاری ی سوال دارم من یک هفته اس گلو درد دارم سفیده زده گلوم ازیترومایسین و پنی‌سیلین ام حساسیت دار ...

پنی سیلین تست دادی حساسیت داشتی؟ آنتی بیوتیکت عوض می‌کنه جواب نداد دیگ وریدی مینویسه قوی تر باشه

شاید بندگان خدا نمیدونن عمدی نگرفتن روزه کفاره  داره در دین اسلام .

یک روز رو باید ۶۰ روز بگیرن . یا  چندین نفر رو باید اطعام کنن .

اینم دستور خداست در قرآن نچسبونیدش به انسانها که فلانی گفته .

اینها حدود الله هستن یعنی مرز و خط قرمزی که خدا گذاشته .

همون مثال همیشکی هر کس رو تو قبر خودش می‌خوابونن  پس نگید فلانی اینکار کرد الان فقط ما ها رو می‌بینید... فلانی هم آچار کشی میشه تو نوبت خودش و بخاطر رد کردن قرمز خودش ... 

ان شاالله  که هممون عاقبت بخیر بشیم .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

حوری مونث هستن تازه میگن به زن فقط یکی میرسه مردها هر چقدر بخاوان

🤐🤐🤐😳😳😳😂😂😂

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بیشتر ببینید
بیخیال حوریا شدی همشو فداکاری کردی دادی بماانقد فداکار نباش لنتی😂😂😂

حوری موری رو ولش کن عزیزم

رضایت خدا شیرین ترین لذته💚

من یاد رزمنده هایی میوفتم‌که تو جبهه ها تو جنوب و گرمای هوا رپزه میگرفتن، شرمنده میشم

بیشتر ببینید