2777
2789
عنوان

از کی فهمیدین خونوادتون خسیسه😅

162 بازدید | 11 پست

من فکر میکردم ما اسراف نمیکنیم و حسابگریم. 

مثلا بیرون میرفتیم اگه تشنه یا گرسنه میشدیم باید تا خونه صبر میکردیم چیزی به نام خرید آب معدنی و غذا برامون قفل بود. 

یا جورابامون سوراخ میشد تا حد ممکن وصله میکرد مامانم. 

یه مسیر طولانی پیاده میرفتیم ولی تاکسی نمیگرفتیم. 

الان به مامان بابام میگم خسیسین قبول ندارن😂😂

خونواده همسرم خسیس هستن و من موقعی عمقش رو درک کردم که به مادرشوهرم گفتم این شکلات تاریخ گذشته ک، برداشت گفت میبرم برای زن همسایه، سواد نداره نمیتونه تاریخش رو بخونه 

بعد فرداش دیدم همون شکلات رو باز کرده ریخته توو ظرف به خودم تعارف میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونواده همسرم خسیس هستن و من موقعی عمقش رو درک کردم که به مادرشوهرم گفتم این شکلات تاریخ گذشته ک، بر ...

آره مامان منم از تاریخ گذشته نمیگذره😂یه بلایی سرش میاره که بخوریمش😂😂

از ۱۲ .۱۳ سالگی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
آره مامان منم از تاریخ گذشته نمیگذره😂یه بلایی سرش میاره که بخوریمش😂😂

خیلی رفتارشون عجیبه، جالبه وضع مالی خوبی هم دارن اما ذاتا خسیسن، خونه خریده بود بعد رفت تمام وسایلش رو دست دوم از سمساری خرید، خب زن توو اینهمه پول خونه دادی چرا با وسیله دست دوم پرش میکنی؟! 

اون اوایل کادو هم که به من میداد ی چیزای خیلی چیپ و مزخرف، مثلا لباس کادو میداد که معلوم بود رفته ته ته بازار از این داغون اش رو جدا کرده، بخدا اون لباسا رو دیگه هرچ کس می‌پوشید به من کادو میداد، دوسه بار دعوا را انداختم دیگه به من از اون کادوهای خساستی نمیده 

خیلی رفتارشون عجیبه، جالبه وضع مالی خوبی هم دارن اما ذاتا خسیسن، خونه خریده بود بعد رفت تمام وسایلش ...

اخه میدونی چیه؟ انگار سبک زندگیه. هرچی ارزون تر بخره برنده شده. من که اینجوری بزرگ شدم طرز فکرم همین بود. تا رفتم تو اجتماع دیدم مردم چه جوری خرج میکنن. اوایل بازم فکر میکردم اسراف میکنن. ولی بعد دیدم اونی که زندگی نکرده ماییم😂

اخه میدونی چیه؟ انگار سبک زندگیه. هرچی ارزون تر بخره برنده شده. من که اینجوری بزرگ شدم طرز فکرم همین ...

درست میگی، شده ی سبک زندگی، خانواده پدر و مادر خودم راحت خرج میکنن خصوصا پدرم چون تعداد بچه های زیادی بودن ی جورایی انگار خرج کردن براش عقده شده و ی جاهایی حتی اسراف میکنه، برای من دیدن رفتار خانواده همسرم عجیب بود و به همون اندازه خونواده من برای همسرم عجیب هستن

الان همسرم ی وقتایی توو کوچیک ترین خرج ها خسیس میشه، توو خرج های زیاد و سنگین حتی چونه هم نمیزنه

کاملا این حرف ت درسته که میگی سبک زندگی شون هست