2777
2789

میگن نرو دخترم  ولی مامان من هروقت میام خونه میگه ازخونه من برو بیرون برو خوابگاه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

من فکر نمیکردم همچین باشه 

یبار برا تعطیلات عید بلیط گرفتنی دوستم هی میگفت حس خونه ندارم ، من بزور گرفتم که چرا خوابگاه تنها بمونی 

رفتیم خلاصه 

فرداش مامانش زنگ زده بود با من دعوا میکرد که با چه حقی دختر منو اوردی خونه . تو خوابگاه میموند دیگه 

من پرام ریخته بود💔 به دوستمم نگفتم که خجالت نکشه بدبخت

چرا بعضی خانواده ها همچینن💔💔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فکر نمیکردم همچین باشه یبار برا تعطیلات عید بلیط گرفتنی دوستم هی میگفت حس خونه ندارم ، من بزور گر ...

هزار باره مامان من میگه برو از خونه من  همش دخترای دیگه رو میزنه سرم من ۲۰ سالمه یه دختر همسن من با یه پسره ازدواج کرده و یه بچه  داره الان دومیش رو بارداره  و درس رو ول کرده من دانشجوی پرستاریم اونو میزنه سرم میگه خاک تو سرت تو بی عرضه و بی عقلی و اینا منم داد زدم سرش ۱۰۰ سال سیاه مثل اون دختر نمیشم از بی عقلیمم نیست اتفاقا از عقلمه آخه دو تا بچه تو این سن با این وضعیت اقتصادی ؟  اونم وقتی که خودت پول نداری و خانه داری مامانمم پیر شده دیگه عقل نداره فکر میکنه همه چیز به ازدواج و بچه دار شدنه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

هزار باره مامان من میگه برو از خونه من همش دخترای دیگه رو میزنه سرم من ۲۰ سالمه یه دختر همسن من با ...

تفکراتشون تو قدیم مونده دیگه 

قحطی شوهر نیست که ولی قحطی شغل چرا 

بهترین رشته و شغل رو داری به وقتشم حالا ازدواج میکنی 

تفکراتشون تو قدیم مونده دیگه قحطی شوهر نیست که ولی قحطی شغل چرا بهترین رشته و شغل رو داری به وقتشم ح ...

من آخه میگم با یکی مثل خودم ازدواج کنم چون خیلی آینده داره پرستاری مامانم پسر کارگرم باشه میگه مناسبته از سرتم زیاده هرچقدم بگم زبون همدیگه رو نمیفهمیم بعدا من مجبور میشم خرجشو بدم جا زن و مرد عوض میشه نمیفهمه چقدر ناامیدم کرد و ازش متنفرم  یه روز ولش میکنم میرم 

واقعا سخته با طرز فکراشون کنار اومدن🫠🫠

سخته واقعا ولی اونا هم نباید اینقد به دختری که خودش تحت فشاره حرف بزنن و فشار وارد کنن من کاری ندارما ولی مردم یه دختر دارن که همه پسرای شهر میشناسن  دختره رو اینقد بهش ارزش میدن ولی مامان من اینقد من رو بی ارزش میبینه تاسف اوره واقعا