2777
2789
عنوان

امکانش هست تو کنکور تقلب بشه یا صندلی و رشته بخرن

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 23 پست
بقل دستش بود اونم از رو اون پر کرد کامل برگه رو

تا حالا کنکور ندادی؟

هرکس ترتیب سوالاش با کناری ها فرق داره. مثلا سوال ۱ من برای تو سوال ۵میشه برای جلویی ۴میشه و..

حتی گزینه ها هم ترتیبش فرق داره

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حالا کنکور ندادی؟هرکس ترتیب سوالاش با کناری ها فرق داره. مثلا سوال ۱ من برای تو سوال ۵میشه برای ج ...

میفهمم

برا اون ولی یکی بود

برا منم یکی بود البتع بقل دستیم از رو من پر میکرد

my woman,my queen🖤

نه عزیزم، بحث سهمیه و... هست که ماجراش خیای مفصله 

بحث صندلی هم بیشتر توو دانشگاه های سطح پایین هست 

نمیگم ناعدالتی نیست اما آنقدر هم زیاد نیست که آدم هایی که تلاش کردن، بی نتیجه بمونن 

اگر کنکوری هستی به این چیزا فکر نکن و تمرکز کن روی کنکورت. این فکر ها الان فقط تمرکز ت رو به هم میریزه 

اطرافیان خودم بدون سهمیه و تقلب و... رتبه و رشته های خیلی خوب آوردن پس شما هم میتونی 

این حرف بیشتر برای کسایی هست که بد آزمون دادن و قبول نشدن رو میخوان توجیه کنن

😆😆😆پسرت میخواسته بپیچونه🤣

نه درسش خوب بود قبولم شد

کلا میگفت میگفت خودمو سریع جمع کردم حوصله دردسر هم نداشت ولی پاسخبرگش گفت پر بود از اول واسش پر کرده بودن

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید