2777
2789
عنوان

ی پسر چه طور میتونه این همه خوشگل باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 23 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این پسره هی پیام میده من محلش نمیدمدر صورتی که هر کی جای من بود تورش میکردزود قضاوت نکن

من کلی گفتم 

تا جایی که من میشناسمتون و ديدمتون هیچ مشکلی نداشتین جز اینکه به پسرا زیادی روی خوش نشون میدی

پ واسه ما چی میگی  اینقدرررر جذابهععع 

قدش ۲ مترررر 

وای بینیش انگار عملیه بلند و قشنگگگگگ 

من از بینی ام خجالت کشیدم 😂😂

لباش😭🤣🤣🤣 خیلی قشنگن

چشما عسلی 

موهااا وااییی 

بعد از دانشگاه بیرون رفتیم 

رفیقم هست 

ی بارم گف باهم باشیم منم بهش گفتم رفیق بمونیم 

اخه ی سری شرایطی هست ک نمیشه باهاش باشمممم🙂

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
بیشتر ببینید
يعني دخترا هم میتونن اینقدر هیز و ظاهربین باشن

باز خوبه اعتراف کردی مردا همشون هیز و ظاهر بینن!!!

تعجبت نشون میده دخترا خیلی کمتر اینجورین

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
حیف سایت خرابه نمیشه زود عکسو گذاشت و برداشتوگرنه ی پروفایلایی داره😍😂

آیدی بده خودمون بریم ببینیم 😂😂😂😂😂

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بیشتر ببینید