2777
2789
عنوان

ای کیوتون چقدره واقعی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 68 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ریاضیش مثل مدرسس؟یا میتونم یادش بگیریم با تمرین؟

بری رشته ریاضی یا مهندسی که در حد مشتق و انتگرال رو که باید بلد باشی 

برنامه نویسی ها اونقدر ریاضی نداره مثلا همش میگن سری فیبوناچی رو برنامشو بنویس تو دانشگاه

ولی درسایی مثل طراحی الگوریتم و ساختمان داده ها ریاضی خالص هست یعنی باید تحقیق در عملیات و اینا بلد باشی تا متوجه بشی چی میگه دیگه ربطی به مدرسه و ریاضی و هندسه اینا نداره 

از چه نظر میگی؟

😂😂😂دارم شوخی میکنم

طنز اون خانم رو نفهمیدم اونو میگم

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

به نظر خودت هوش مهم تره یا تلاش

هردوشون مهمه راسش انتخاب سخته

ولی مسلما هوش مهمتره،کسی که ذاتی نابغه اس و هوش بهتری داره،واسه مسائل راهکار راحت پیدا میکنه،آزمون هارو قبول میشه،با یکی دو دور درس خوندن کارش تمومه،هوش اجتماعی اش هم خودبخود بهتر میشه

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

نرماله، نه کمه نه بالاس. اگه بالای ۱۱۰ باشه یعنی از متوسط بالاتری. توی محدوده خوبیه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
نرماله، نه کمه نه بالاس. اگه بالای ۱۱۰ باشه یعنی از متوسط بالاتری. توی محدوده خوبیه.

مشکل من اینجاست قبلا۱۲۵بود اما نمیدونم چرا اینقدر اومد پایین هوش عملیم

یه تستی دادم عددش یادم نیست گفت هوش متوسط😂

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

بیشتر ببینید

یبار کلا دادم شدم 148  گفتهبود مرز نابغه وتیزهوش بنظر خودم حافظم خیلی خوبه وزودیاد میگیرم ولی چیز خاص وعجیبی هم نمیبینم در خودم خیلیا رو شبیه خودم میدونم

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم