بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرش آدم بد دهنیه هر مشکلی داره حق نداره بهش توهین کنه
اینجا مخاطب من ایشون هستش گلم تا بتونه زندگیشو تغییر بده.من حق توهین به همسرش ندادم،قطعا اگه ایشون مخاطبم بودش حتما بهش میگفتم که رفتارش با خانومش درست نبوده!
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
وقتی میگین نطر همسرتون راجع به شما اینه که افسرده و تنبل هستین گفتم باید وسواس داشته باشین که به خیلی کارها نرسین
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
من نگفتم با من هستین ولی اینجا عمومی هست همه میتونن روی هم ریپ بزنن نگفتم توهین کردی گفتم حتی روی خو ...
درست حرفامو بخون گلم عجول نباش لطفا
من ب همه کارام میرسم فقط چون براش صبحونه میدم یا از ب زود بیدار نمیشم میگ گشادی دلم شکسته
راه اینکه ملکه زندگیت بشی و همسرت باهات مثل تاج سرش رفتار کنه بهت گفتم گلم.باور کن زندگی خیلی زیباتر از این حرفا میتونه باشه به شرطی که بتونی روی خودت زوم کنی و تغییر بدی درونتو،ناخودآگاه زندگی بیرونت تغییر میکنه🦋
پست اولمو با دقت بخون،روی عزت نفست باید کار کنی...
من مربی داشتم و دارم واسه اینکار چون کار تخصصی هستش اگه واقعا میخوای روی عزت نفست کار کنی لطفا بیا حصوصی بهت معرفیش کنم