2777
2789
عنوان

چطوری خانوادمونو راضی کنیم به ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 44 پست
ب مشکل برمیخورید چون اونا مذهبین شما ن.باید با هم کفو خودت ازدواج کنی

چرا به مشکل بربخورن؟

چیزای قشنگ هیچوقت دنبال خودنمایی نیستند💫ذات داشته باشید خوشگلی رو که همه دارند😒😁

خانواده ای که راضی نیستن بهیچ وجه حتی اگه ازعشق مُردین باهاشون وصلت نکنین. هم خودت معذبی همش.  هم تایه بحثی بشه میگن تورو کسی نمیخواست خودت اومدی بزورچسبیدی بما. ماکه تورو نخواستیم. البته اگه باشعور باشن شاید اینطور نشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما تو جایگاه من نبودید من این اقارو از هر نظر بررسی کردم و امتحان حتی اگر کوچیک ترین ذره ای حس میکر ...

همینکه انقدر ادعای فهم و شعورت میشه خطرناکه.

هیچ اصراری نکن بزار زمان درست کنه یا ثابت کنه که به درد هم نمیخورید

آخه پسر ۲۰ساله چی داره ک دل میبندین بش😐

خب اشگالی نداره اگه واقعا به اون پختگی رسیده باشه وقتی ماازدواج کردیم همسر۱۹سالش بودخودمم۲۰سالم بودوالان۴ساله میگذره ولی متاسفانه ندارمش دیگه!ولی همسرم بشدت اقاوپخته بودن!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

من دارم ب این فکر میکنم ک در حالت عادی یه پسر باید تا ۲۲ سالگی بره دانشگاه تا لیسانسشو بگیرهبعد ۲سال ...

عزیزم خب ماهم قرار به وصلتمون الان نیست 

من خودمم دانشجوام در درجه اول درسم برام مهمه که تمومش کنم هر اتفاقی هم بخواد بیوفته بعد درس و سربازی ایشون میوفته

من دارم ب این فکر میکنم ک در حالت عادی یه پسر باید تا ۲۲ سالگی بره دانشگاه تا لیسانسشو بگیرهبعد ۲سال ...

خب به اینم فکر کن شاید اون پسر نخواد عمرشو تو دانشگاه تلف کنه دو سالم بره سربازی دانشگاه نره سربازیم بخره بزنه تو کار آزاد که پولش از حقوق کارمندی و وزارت کار خیلی بیشتره

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

نه اتفاقا مشکلی ندارن هزارتا دختر دیگه به پسرشون معرفی کردن..

عزیزم شما بزرگتری اعتقاداتت فرق داره تازه دوست پسر دوست دختر هم بودین بدش اومده...خودت داری میگی به پسرشون معرفی کردن نه پسره معرفی کنه 

خب اشگالی نداره اگه واقعا به اون پختگی رسیده باشه وقتی ماازدواج کردیم همسر۱۹سالش بودخودمم۲۰سالم بودو ...

دقیقا ایشون بسیار پخته هستن حتی گاهی منو بقدری خوب راهنمایی میکنن منم شیفته این پختگی اقا شدم

عزیزم خب ماهم قرار به وصلتمون الان نیست من خودمم دانشجوام در درجه اول درسم برام مهمه که تمومش کنم هر ...

خب پس صبر کنید

پسرا تواین سن ثبات ندارن بخدا

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
عزیزم شما بزرگتری اعتقاداتت فرق داره تازه دوست پسر دوست دختر هم بودین بدش اومده...خودت داری میگی به ...

درسته،خب الان ما چیکار کنیم تو دوراهی موندیم شاید باورتون نشه ولی من میبینم چقدر اذیتش میکنن حتی از الان موهاش سفید شده من بهشون گفتم اذیت میشین جدا بشم گفتن ابدا حرفشو نزن چون اگه بری حال من از اینم بدتر میشه نه تنها حال اون بلکه خودمم حالم بد میشه

دقیقا ایشون بسیار پخته هستن حتی گاهی منو بقدری خوب راهنمایی میکنن منم شیفته این پختگی اقا شدم

بله همسرمنم همینجوربودن البته برای ازدواجمون چ هاکه نکشیدیم زندگی من خودش یه رمانه ولی خب باهمه جنگیدیم تابالاخره خونواده خارضایت دادن بخصوص خونواده من که اصلن راضی نبودن حتی الانم باعموی بزرگم قطع رابطم حتی عروسی ونامزدیمم هیچکس نیومدن ولی برام مهم نبودونیس !

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

خب به اینم فکر کن شاید اون پسر نخواد عمرشو تو دانشگاه تلف کنه دو سالم بره سربازی دانشگاه نره سربازیم ...

قانون خرید سربازی ک خیلی وقته برداشته شده

اما همه اینایی ک گفتی برمیگرده ب ملاک های ازدواج هر فردی

این ک آیا دوست داری با همسرت یه ترکیه بری یا ن و.‌‌‌....

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی