2777
2789
عنوان

وقت ازدواجمه

732 بازدید | 54 پست

ی وقتا پیش خودم میگم چرا باید تو این سن حسرت اینو داشته باشم که کسی ازم خوشش بیاد یا بهم پیشنهاد بده 

من از دخترای دیگ چی کم دارم من چه ایرادی دارم که هیچکسی نمیاد سمتم 

شاغلم تو اجتماعم تیپ و قیافم خوبه ولی اصن به چشم هیچکس نمیام ۲۸ سالمه یکی عاشقم نشده اصن فکرشو نمیکردم تا این سن مجرد بمونم 

دوستام ازدواج کردن بچه دارن دخترای از من کوچکتر هم همینطور اصلا درک نمیکنم چرا برای من پیش نمیاد مگه من چمه 

سنمم که کم نیس آدمای اینجا ۵ ساله بهم میگن صبر کن صبور باش به وقتش آخه دیگ وقتش کیه وقتی توی این چند سال پیشنهاد جدی نداشتم میگم ممکنه از این به بعد هم کسی نیاد اگرم بودن نهایت ۵ نفر که یکی از یکی بدتر بودن بخدا جاهای خوبیم کار کردم 

همه جا هم میرم کافه رستوران سینما کنسرت همه پیشنهاد دارن الا من 

خب آخه من دیگ باید چیکار کنم همش باید ازدواج و عقد این و اونو ببینم 😔😔

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ول کن تروخدا.تو ازدواج هیچی نیست بخدا.من ازدواج کردم مثل سگ پشیمونم...خودتو دست بالا بگیر دختر،اتفاقا با کسی باید ازدواج کنی که لایقت باشه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

عزیزم اصلا به ازدواج اینجوری فکر نکن همش فکر نکن دیره زندگیتو کن برنامه داشته باش تفریح کن بخدا الان کاش من جای یه روز تو بودم همچین ازدواج گل بلبل نیست بزار به وقتش خودش میاد حیف این روزای قشنگت نیست خیلی از مردای این زمونه فقط نر هستن دقت کن تو چاه نیافتی والا حیفه آرامش دوران مجردی رو بدی با یکی بری زیر یه سقف فک کنه تورو خریده و خودش اربابه اصلا ازدواج  یه چیزیه که باید بهش زمان داد و دقت کرد اینطور عجول بودن  منطقی نیست

الهی به زودی بخت خوب نصیبت بشه

عزیزم چله سوره احزاب و چله نماز استغاسه به حضرت فاطمه زهرا س انجام بدین انشاالله بختتون باز میشه من چندین سال که نائب دخترای دم بخت شدم با این دو تا چله بختشون باز شد حتی بالای سی سال

توکل بر خدایت کن

عزیزم اصلا به ازدواج اینجوری فکر نکن همش فکر نکن دیره زندگیتو کن برنامه داشته باش تفریح کن بخدا الان ...

همش به من میگن وقتش وقتش دیگ ۲۸ سالم شده وقتش کیه؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین