2777
2789
عنوان

بچه هامن خیلی از دست خودم کفری هستم خواهرهی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 23 پست

کلا بعضیها بی احترامی تو ذاتشونه منم مادرم و برادرم آمدن عید دیدنی خانواده شوهرم مادرشوهرم از یک بعد از ظهر تا ۶ عصر رفته بود پیاده روی در صورتیکه من گفتم میان خونتون حالا شوهرم میگه مادر و پدرم سیزده به در میان خونه باغ ما به مادرت بگو میرن بازدید منم منتظرم سیزده به در بشه بهشون بگم مادرم رفته پیاده روی😂😂😂😂

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

شما از قبل نحوه برخوردتون باهاشون چطور بود؟خونشون خیلی میرفتین؟

خیلی خوب بخدا احترام میذاشتم به  شوهرم گفتم میخوان بیان گفت زنگ بزن نیان ولی من این کار نکردم گفتم زشته من این کار نمیکنم خودت بگو اگه میخوای

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرابعد یک سال.. لابد شوهرت گله کرده دوراز چشمت...

نه اصلا شوهرم بدبخت از همون تو بیمارستان با دوق زنگ میزنه براشون میگه زنم اوردم بیمارستان کلی تو ذوق شوهرمم خورد

کلا بعضیها بی احترامی تو ذاتشونه منم مادرم و برادرم آمدن عید دیدنی خانواده شوهرم مادرشوهرم از یک بعد ...

من خیلی ساده ام بخدا هر کی جا من بود کلی متلک و طعنه میزد من با روی خوش وخنده پذیرا شون بودم 

من خیلی ساده ام بخدا هر کی جا من بود کلی متلک و طعنه میزد من با روی خوش وخنده پذیرا شون بودم

تنها نیستی منم همینم الان ۱۵ ساله همش همینطور گذشته گفتم امسال تلافی کنم 

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

مهم نیست بهتر که نمیان اعصابت راحته. 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید
سلام عزیزم عیب نداره خودتو ناراحت نکن اونا اونجورین مهم شوهرته

سلام عزیزم من از هیچی تو زندگی حالم بد نمیشه جز اینکه یکی فکر کنه خیلی زرنگه و من و دوراز جون شما خر فرض کنه