2777
2789
عنوان

دوستان شما زندگی منو داشتین بچه میاوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 40 پست

آره اگه بچه نداری،و فقط و فقط یه بچه. 

حالا از لحاظ روحی چقد داغونی و نمیدونم. اگه واقعا حوصله بچه نداری نیار، من خودم داغون بود روحیه ام بچه سوم آوردم با اینکه میدونستم نمیتونم، الان روزی هزار بار خودمو سرزنش میکنم. 

اینم بدون اگه بچه آوردی به طور نامحسوس عادتش بده پیش مادر شوهر پدرشوهرت، اینجوری زجر بچه بزرگ کردن و نمیکشی. 

راستی اینو بدون که مادر و پدر شوهر خوب یکی از نعمت های خوب خداست. و اینکه خودتم خیلی ماهی که قدر خوبیهاشونو میدونه. انشالله موفق باشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه چی میخوای مادر؟ شرایط روحی رو با کمک همسر و مشاور میتونی خوب کنی، البته که خود بچه و حسی ک دو ط ...

از اینکه با خانواده شوهرمم یکم شرایط روحیم بده اونا خوبن هااااا امااا منم همش نارحتم منم همش ازدستشون نارحتم نمیدونم چرا اینکه فکر میکنم بچه بیارم اونا خیلی روش اثر میزارن

البته که بالای ۷۰ سالشونه

از اینکه با خانواده شوهرمم یکم شرایط روحیم بده اونا خوبن هااااا امااا منم همش نارحتم منم همش ازدستشو ...

اگر آدمای خوب و درستی ان اثر بزارن چی میشه مگه؟همه چیو داستان نکن عزیزم

آره اگه بچه نداری،و فقط و فقط یه بچه. حالا از لحاظ روحی چقد داغونی و نمیدونم. اگه واقعا حوصله بچه ند ...

میدونی من اتفاقا دوس دارم مثلا همین باشگا رفتنم بچه بیارم بعد ی سال میتونم پیش مادرشوهرم بزارم برم باشگاهم

اما میترسم بچه دو تربیتی بشه مثلا ب حرف اونا گوش بده ب حف من نه

یعنی براتون مشکل نیست با خانواده شوهر تو یه ساختمون باشی..روتربیت بچه اثر نداره

نه چون اونا با این چیزی که تعریف کردی باعث تربیت بهتر بچهام میشن مخصوصا مادرش

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
خودت میدونی که مشکل روحی کمی داری و این خیلی خوبه که قبول داری مشکل روحی پیدا کردی.حتما اونو اول برط ...

مشکل تنبلی تخمدان داره از این میترسم سنم بالا بره نتونم بچه دار شم و اینکه مادرم از خداااشه من بچه دار شم حالا بخاطر‌اون نیست اما بلاخره باید بیارم یکی

شرایطت که خوبه ولی میدونی زنی که حامله میشه هورموناش بهم میریزه ممکنه باعث افسردگی بشه خواه ناخواه.روحیه‌اتو قوی کن من با اینکه خودم خواستم و آماده شدم برا حاملگی ولی الان انقد حال روحیم بده که پشیمون شدم

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

بیشتر ببینید
از اینکه با خانواده شوهرمم یکم شرایط روحیم بده اونا خوبن هااااا امااا منم همش نارحتم منم همش ازدستشو ...

خوب اینو شما و همسرتون تایین میکنین مثلا اگر بچت از 24ساعت 48ساعت خونه اونا باشه بله تاثیر میزارن ولی اینکه کنترل داشته باشی خوبه. دیدتو عوض کن، دید تو بیشترین تاثیر رو توی تربیت بچت داره، اگر تو زیبا ببینی و فکر کنی اونم چون فکر میکنه بهتر و کامل تر از مامانش تو دنیا نیست میشه عین تو

چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم🌱🌳

بیار خیلیم خوبه. با توجه به تعریفات با خانواده همسرت سر تربیت بچه به مشکل نمی خوری .مگه اینکه خودت حساس باشی. نگران نباش

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بیشتر ببینید