2777
2789
بله حتما

ببین اگه زندگیت برات ارزش  داره هیچوقت اینکارو نکن چون با این کار فاتحه ی زندگیتم بخون مطمئنا ماه پشت ابر نمیمونه و یروز لو میری اونوقت خیانت هیچ توجیهی ندارم‌

سعی من باهاش حرف بزنی خیلی از مردا بلد نیستن چجور محبت کنن یا آنقدر سرشون با کار گرمه یادشون میره ازدواج کردن 

گاهی خیلی خوشگل کن غذای مورد علاقه شو درست کن کتش رو در بیار از سر کار اومد جورابشو دربیار انگار مهمون اومده 

گاهی بگو تا نگی عاشقتم و دوستت دارم برات چایی نمیارم خودتو لوس کن کم کم عادت میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه میگن نه چون سردی آغوش شوهرشونودرک نکردن که بدونن تنهایی متاهلی دردش چطوره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

ببین اگه زندگیت برات ارزش داره هیچوقت اینکارو نکن چون با این کار فاتحه ی زندگیتم بخون مطمئنا ماه پش ...

عزیزم یه سوال بود پرسیدم 

بله صددرصد خیانت کار درستی نیست و یه روز لو میری

شوهر من درست بشو نیس خیلی گفتم

دخترم دنیامه

یکی میگفت رابطه خوبی با همسرم ندارم و زندگیمون خیلی بد شده بعد شوهره با دوستش صحبت میکنه که بیاد با خانمش حرف بزنه و وساطط کنه و بگه بهم فرصت بدن این دوسته از فرصت استفاده میکنه و به زنه میگه بیا باهام دوست شو و به شوهرت خیانت کن حتی درخواست رابطه هم میکنه🤦‍♀️

می دونی چیه... شاید خیانت یه راه حل ساده باشه .بگی‌خب اون محبت نمیکنه یکی دیگه می‌کنه. ولی خب مسأله اینجاس باز یه مشکل جدید درست میشه، یکی دیگه محبت کنه. دیگه به اون دلبسته میشی و از شوهرت همون یه ذره دلبستگی داشته باشی میره، و اون کسی هم ک‌اومده بهت محبت می‌کنه محبتش ابکیه، یعنی از ته دل نیس و بهر چیزی محبت می‌کنه. و خب نه اون و نه تو نمیتونی مالک‌قلب هم بشید. میدونی موقتیه و این عذاب اورتره. حالا دیگه به نظر من اینست به غیر از جنبه اخلاقی ، یه عذاب دوم میاره برات