2777
2789

رابطه زن و شوهری کلا فرق داره

فقط وقتی متاهل بشی درک میکنی

ی زمانی خاهرم تا دعوا میکرد میومد خونمون بش میگفتم چقد احمقی ک نرفتی طلاق بگیری! شوهرت بهت فحش داده بعد میخای باز باهاش بمونی؟

الان میفهمم زندگی ب این سادگیا تموم نمیشه 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون شوهره همش هم بد نیست

مثلا 20 روزشون خوب و عاشقانه اس بعد 1 روزش دعواس که میان تاپیک اون یه روزو میزنن و با اب و تاب تعریف میکنن

البته شرایط دیگه هم هست ولی من یه موردشو گفتم

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

منم قبلا میگفتم طرف مگه عقل نداره میمونه

یه بار توهین کرد یا کتکت زد فاتحه ش خونده ست 

ولی بعدا فهمیدم انقدر ساده نبست 

ادم ها گیر میکنند تو اون وضعیت 

مخصوصا اگه بچه هم داشته باشند ،یا استقلالی از خودشون نداشته باشن

حتی چیزی که خیلی از بیرون واضح و فقط یک جواب داره 

وقتی تو اون ماجرایی ممکن انقدر طرف رو تو کنترل داشته باشه که بگی لابد من اشتباه میکنم 

اینم کم کم اتفاق میفته 

طرف تا به خودش میاد میبینه چه بسا دیر شده 

زندگی متاهیی خیلی پیچیده تر از این حرفاست . من تو مجردی یکی بهم نگاه چپ میکرد همونجا کفنش مبکردم الان شوهرم کتکم میزنه میرم یه گوشه اروم گریه میکنم چند ساعت همین . 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

این چه کلمه ای هست که بکار بردی؟؟!!! بدبخت یعنی چی؟؟؟!!!

سرخوشیت از کجا ناشت میگیره که در مورد همجنس خوده که داره با چنگ و دندون برای زندگیش تلاش میکنه حرف میزنی..،؟

امثال شماها هستید که ترویج میدید جدایی رو 

جمع کن این تاپیک‌ به درد نخورت رو، 

فک میکنی پشت طلاق خبری هسسستت؟؟؟؟؟

پس مادرامون که چراغ خونه ی پدرامون‌رو‌روشن نگه داشتن که حداقل دلمون خوشه که هفته ای یکبار جمع میشیم و خوشیم‌ چی بگن که با تلنگری نکند برن و اصلاااااا هم بدبخت نیستن

بدم اون از واژه ی بدبخت استفاده کردی😤

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بیشتر ببینید