2777
2789
عنوان

شوهرم کفش کثیفشو فرو کرد تو دهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3135 بازدید | 114 پست

اسی رفتار شوهرت که اصلا خوب نبوده 

من نمیخوام از شما یا همسرت دفاع کنم 

اما خودت هم بی تقصیر نبودی

اولا که کسی دندون لق بچه رو توو خونه نمیکنه، اگر قرار بر مخالفت بوده باید قبل از اینکه همچین تصمیمی بگیرید مخالفت میکردی نه وقتی شوهرت داره دندون بچه رو میکنه شروع کنی به مخالفت 

دوم اینکه شما هم کفشش رو پرت کردی، خب اون هم واکنش نشون داده، من نمیگم واکنشش درست بوده اما میگم رفتار خودت رو هم ببین، جفتتون اشتباه کردید، وقت زبون هست برای صحبت کردن کفش پرت کردن و کتک زدن و.... برای چیه؟! 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسی رفتار شوهرت که اصلا خوب نبوده من نمیخوام از شما یا همسرت دفاع کنم اما خودت هم بی تقصیر نبودیاولا ...

عزیزم ممنون از راهنماییت، ولی دندون لقی که آویزونه با یه تلنگر میفته رو برمیدارن میبرن پیش دندونپزشک؟ من تا حالا نشنیدم کسی اینکارو بکنه

باورکنیم؟ 

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
اسی رفتار شوهرت که اصلا خوب نبوده من نمیخوام از شما یا همسرت دفاع کنم اما خودت هم بی تقصیر نبودیاولا ...

خب شما وقتی دندون بچه لقه میبری دندونپزشکی؟؟؟بیچاره دلش به حال بچش سوخت که انقدر داشت گریه میکرد به خاطر همین گفت نکن

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

عزیزم ممنون از راهنماییت، ولی دندون لقی که آویزونه با یه تلنگر میفته رو برمیدارن میبرن پیش دندونپزشک ...

پس اگر با دندون پزشک نرفتن مشکلی نداشتید نباید با همسرتون وسط کشیدن دندون مخالفت میکردید

شما یا موافق هستید کهدندون رو همسرتون بکشن یا مخالف، اگر مخالف هستید باید قبل از اقدام به کشیدن اعلام می‌کردید اگر موافق هستید که دیگه نباید وسطش اعتراض می‌کردید 

خب شما وقتی دندون بچه لقه میبری دندونپزشکی؟؟؟بیچاره دلش به حال بچش سوخت که انقدر داشت گریه میکرد به ...

بله من میبرم دندون پزشک، نسل قبل ما بود که دندون لق رو توو خونه میکشیدن

وقتی دلش برای بچه س میسوزه، شوهرش هم همچین واکنشی نشون میده، من نمیگم حق با خانم ه یا حق با آقا ست

من میگم نمیشه جایی که خانم کار اشتباه میکنه بگیم دلش سوخته و حق داشته و ی لحطه کنترل‌ رو از دست داده و. .. ، جایی که آقا اشتباه میکنه بگیم روانیه و مشکل داره و...