2777
2789
خب استدلالش هرچند کار درستی نیست ولی حقیقته معلومه تو ۱۰ نا سیب داشته باشی میتونی بهترین سیبو برداری ...

من که با شوهرم دوست بودم ازدواج کردم.

خواهرمم همینطور

کلا سنتی نداریم توخانواده 

ولی درکل همه ام انتخاباشون درست نیست

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با تعداد زیاد بودن رو تایید نمیکنم اما ۵ -۶ نفر یا کمتر شناختشون از مرد رو میبره بالا و ظبیعی هست که ...

درسته 

بوده حتی دختری که با پسری نبوده ازدواج خوبی داشته ولی واقعا کمه

چ حرفایی میزنین کُلی صحبت نکنین چون دو نفر دور شما اینجوره هر کس پیشونی نوشتش ی جوره من زیاد دیدم ک دختره با پسرای زیادی دوست بوده ازدواج کرده آخرشم جدایی و خلاص 

میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏                                                                   1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               درخواست نمی پذیرم 

بیشتر ببینید

این به پاک بودن ربط نداره به انتخاب عاقلانه نداشتن ربط داره 

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید

بعد بهتون هم گفتن این خراب بازی هاشون پسرا رو هار کرده و میندازن به جون بقیه دخترا ؟ گفتن با اینکارشون هرجا میخوای بری استخدام بشی عکس قدی میخوان ؟ گفتن با اینکارهاشون اگه سرکار لا.س نزنی زیرابتو میزنن ؟ گفتن با اینکارهاشون دخترها رو درحد عروسک جنسی می بینن ؟ گفتن با اینکارهاشون پسرا دیگه ازدواج نمیکنن وقتی راحت دخترا تمکین عاطفی جنسی میکنن؟   

این همه خیانت از متاهلین از کجا اومده از صبح تا شب دربارشون میخونیم؟ متاهلینی که علاوه بر همسر، دوس پسر هم دارن

علاوه بر دوس پسر، دوست اجتماعی مذکر هم دارن 

خیلی مسخره است استدلال هاتون ببخشیدا ایا لا.شی بازیا رو ترویج نده موقع ازدواج چشماتونو بازززززز کنید ...

اتفاقا منطقی ترین استدلاله 

دنیا همینقدر بی رحمه 

حالا میخوای باور کن میخوای نکن 

والا به خدا ننه بابا هامون اینارو میگن برامون فلانی از ازدواج شانس آورد بعد نمیزارن یه دیت بریم

بعد چون ما اون وسطیم،یعنی نه خیلی محجبه و اینا، نه خراب

شوهرم گیرمون نمیاد 

خدایا آخرعاقبت مارو بخیرکنه

چون اینجور دخترا نشونه هارو بلدن میفهمن یه پسر به درد بخوره یا باید بندازن بره بعدم بلدن چطور رفتار ...

ای خاک تو سر من 

مامانم اجازه نمیده 

آخرم میرینم تو زندگی خودم