2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 74564 بازدید | 1119 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که بچه نداری اونم قربانی بشه و یک نسل سوخته تحویل جامعه بدین. چه اصراری دارین یکهو عقد دائم کنین مگه دوران نامزدی نزاشتن که حداقل با طرف رفت و آمد کنین اخلاقاش دستتون بیاد چهارتا مشاوره درست درمیون میرفتین باهم . الانم دیگه خود دانی فقط بچه نیارید که قربانی ندونم کاریاتون بشه.

یه خونه گرفته پنجره هاش رو هوا هست حتی نمیتونم بیرون رو نگاه کنم اصلا. بیاد ببینه پرده رو کشیدم هرچی ...

اشتباه کردی همسر اول هر چی باشه از دومی بهتره . تموم مردها خیانتکارن منتها یکی لو میره یکی نه

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 
جدا میشم و هرگز نمیزارم پای هیچ مردی به زندگیم باز بشه بشه دیگه برام حوصله ندارم

انتخاب درست مهمه شما با احساست پیش رفتی عقل و احساس باید کنار هم باشه. خانوما تا عاشق میشن یادشون میره جقدر تو زندگی قبل مکافات کشیدن برمیگردن نقطه صفر و تکرار اشتباهات گذشته . حداقل با چهارتا آدم عاقل مشورت کنین دوران نامزدی بزارین .

نه نمیتونم با خیانت کنار بیام چون خودم اونطور نیستم

از کجا میدونی دومی خیانتکار نیست اتفاقا مردهای بد دل آنقدر خودشون ازین کارا کردن بد دل شدن

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 
من اگه الان طلاق بدم دوباره پشت دستمو داغ میکنم که ازدواج نکنم... پول دارم خونه دارم چرا بیام برای خ ...

بآزار آزاد از ده تا هفت تاشون طبق آمار بیماری‌های جنسی دارن خصوصا اچ پی وی 

نمیدونم واقعا ول کن ماجرا نیست چهارساله میگه خانواده ات آشغالن ی ماشین ندادن میگه تورو به حساب نذاشت ...

بگو اشغال کسایین که چشمشون دنبال اموال مردمه

البته بسنج اگه هر رفتاری کرد توان مقابله داری یا به غلط کردن میافتی

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

عزیزم بنظرم بخاطر اینکه ازدواج دومته خودتو اسیر آدم مریض نکن تو مستقلی کار میکنی به کسی هم احتیاج نداری اما اگه میخای جدابشی همینطوری جدانشو با مدرک جدا شو اگ میتونی از فحاشی هاش فیلم بگیر و وقتی هم که کتکت زر برو پیش پزشک قانونی شکایت کن از اونجام برگرد پیش خوانوادت دادگاه به نفع تو میشه چون مدرک فحاشی و ظرب و شتم داری

عزیزم اگر همسرت رفتارهای خشونت‌آمیز داره (چه فیزیکی چه روانی)، باید خیلی جدی به فکر خروج از این رابطه باشی هیچ‌کس نباید خودش رو در محیطی قرار بده که عزت نفس و آرامشش از بین بره.

موندن در یک ازدواج ناسالم به دلیل ترس از جدایی، فقط آسیب‌ها رو عمیق‌تر می‌کنه. تصمیمی که می‌گیری باید به نفع سلامت روح و آینده‌ی خودت باشی. به نظرم بهتره که با یک مشاور خوب صحبت کنی. ضمنا در مواقع بحران تماس با شماره 123 و کمک خواستن از اونها رو فراموش نکن.