2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 74756 بازدید | 1120 پست
ببین با حرفا و رفتارهایی که داری به نظرم خودتم بی‌تقصیر نیستی اینکه از اول دعوتشون نکردم ازشون خوشم ...

قرار نبود همش من دعوت کنم کسی که آدم باشه خونه پسرش گاهی میره اینا کلا از توهین و تحقیر من فرصت نداشتن که بیان خونه من. منم خوب کردم دعوت نکردم چون چندبار دعوت کردم نیومدن گفتن گرونیه مهمونی چیه منم دعوت نکردم. بعدشم به همه ادما باید در حد خودشون بها داد من رفتار شوهرم رو به سختی تحمل کردم چی میشد اونا اذیتم نمیکردن لاقل 

خدا چقدر به بعضی ها شرایط رهایی داذه و درک نمیکنناخه با این همه پول که میگی داری و یه خواهر و مادر ک ...

میدونی طلاق هم سختی های خودش رو داره بعد طلاق شرایط خیلی سخت میشه همه چی که پول نیست منم آرزو داشتم همدم داشته باشم وقت پیری تنها نباشم دلم میخواست زندگی داشته باشم تا حالا برای همین موندم گفتم شاید درست شد اما بد تر شد ولی دیگه تحمل نمیکنم قراره برم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شماهم برو پزشک قانونی با این وضع بری حتما میبرنش تیمارستان

رفتارش تو اجتماع خیلی خوبه هرکی حرفامو بشنوه باورش نمیشه این آدم اینجوری باشه این همه بد باشه میدونی چرا چون نارسیستیک هست یعنی اختلال خودشیفتگی داره 

چقد بیشعور و گشنس خوب کاری کردی زدیش خونواده مزخرفشم مثل خودشن اونا دیگه چقد نفهمن تو خونه خودشون خو ...

خیلی سختی کشیدی دم نزدم چون جواب میدادم محکم میرد 😔

منم ۲۱سال پیش ۳سال فکر کردم جدا شدم بطور کل ازدواج نکردم.ولی الان فهمیدم اشتباه کردم که ازدواج نکردم ...

شنبه نمیشه چون محل کارم این شهر هست باید دوماه صبرکنم اینجا کارم تموم بشه انتقالی بگیرم برم 

اول برید مشاوره شاید درست شد

زبونم مو در آورد اونقدر گفتم بریم مشاوره گفتم رفتار من ایراد داره منو ببر مشاوره کمکم کنه خوب بشم میگه من مشاور هستم مشاوره بیمارن 😕

باید اونم بیاد مشاوره چون اون مشکل داره

نمیاد عزیزم مشکل کلا مغز ایشون هست که نمیاد اگه بیاد که من حرفی ندارم اما نمیاد منم دیگه از حوصلم خارجه ی آدم بیمار و روانی رو تحمل کنم وقتی نمیخواد خوب بشه و خودش راضی هست پس انتخابش این هست 

ازدواج دومت باشه اسیری که نیومدی بیهیال شو دیگ تا مدت ها ازدواح نکن بابا

من اگه الان طلاق بدم دوباره پشت دستمو داغ میکنم که ازدواج نکنم... پول دارم خونه دارم چرا بیام برای خراب شدن آرامشم ازدواج کنم... ماهی یکی دوباره میرم بازار آزاد و عشق و حال

چه عجب مادرشوهر فهمیده هم پیدا شد خوشبحالت

نه عزیزم اشتباه متوجه شدید  !!مادر شوهرم باعث شد پسرم از خانمش جدا بشه  یعنی اصلا چشم نداشت عروس من رو ببینه و مسخره کردند و بی محلی و کلی مشکلات دیگه

حالا همسرم متوجه شد که مادرش چه آدم حسودی هست !

خانوادم نمیزارن اینجا بمونم مادرم میگه بیا رو چشام جا داری اما حرف مردم رو نمیدونم چکارکنم مادرم سر ...

وقتی خانواده داری پشتت هستن به چی موندی به حرف مردم ۲۰۲۵هستیم‌مگ حرفرمردم مهمه 

روحت

روانت آسیب ببینه بخاطر حرف مردم

من به هیچکس اینجا نگفتم طلاق بگیر ولی به تو میگم 

اگه سلامت روانت اگه جونت اگه واس خودت و بنده خدا اون پدری که زیر خاکه و فحش میخوره و خانواده بی آزارت  که گناهی ندارن فحش میخورن یه ذره ارزش قائل هستی طلاق بگیر

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

وقتی خانواده داری پشتت هستن به چی موندی به حرف مردم ۲۰۲۵هستیم‌مگ حرفرمردم مهمه روحتروانت آسیب ببینه ...

به شوهرم وابستگی دارم ولی دیگه میخوام جدا بشم