2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 75316 بازدید | 1123 پست
یه خونه گرفته پنجره هاش رو هوا هست حتی نمیتونم بیرون رو نگاه کنم اصلا. بیاد ببینه پرده رو کشیدم هرچی ...

با چند خط نمیشه قضاوت کرد، اما من از نوع گفتارتون، خصوصا اونجا که گفتید یتیمم، حس میکنم شخصیت قربانی داری. برای آدم بالغ لفظ یتیم معنی نداره، درسته داغ از دست دادن پدر و مادر تو هرسنی سنگینه. اما برای آدم بالغی که الان طبیعتا باید اونقدری قوی شده باشه که نیاز شدید به حامی نداشته باشه، بلکه حامی فرزندان و... باشه، لفظ یتیمم این حسو منتقل میکنه که من از پس خودم برنمیام و کسی هم نیست من رو حمایت کنه. با داشتن همچین طرز فکری، خیلی از آدم های نرمال جامعه هم به فکر زورگویی بهت می افتند. پس در وهله ی اول با مشاوره، کتاب یا هر منبع آگاهی بخشی، سعی کن شخصیت قوی تری از خودت بسازی. احتمالا بعد از اون رفتار همسرتون هم با شما خیلی تغییر خواهد کرد. اگـــــــــــــر هم نکرد اون موقع شما وضعیت روحی مناسب تری برای تصمیم گیری و تغییر مسیر زندگیتون دارید. 

موفق باشید 🌹

پی نوشت: من برداشت خودم رو گفتم ممکنه درست نباشه اما جای فکر داره. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیزاره فبلم بگیرم عزیزم نیازی به هیچی ندارم فوقش حق و حقوقم رو میبخشم جدا میشم دیگه چرا خودم رو زجر ...

این پسر هنوز وابسته به مادرش هست و اینکه گفتی خواهر شوهرت هم گاهی قهر می‌کنه معلومه مادرشوهرت  مسعول اصلی این مشکلات هست و پسرش هم دهن بین!

یکی رو میشناسم همینجوری بود الان بهتره 

عزیزم جدا شدنت بهتره تو زندگی باهاش پیرتر میشی،نه رفت و آمدی نه چیزی،خدا هم جواب مادرشوهرتو میده نگران نباش،بیخیال حرف مردم این مردم دهنشون همیشه بازه برای حرف مفت زدن اهمیت نده،برو سر کار برو باشگاه که افسرده نشی بعد جدا شدن

ببین جدا شدنت که قاطع باش که همچنین کاریو کنی ولی یه چی بهت بگم آویزه گوشت کن تا طلاقت نزار باردار شی . خیلی از مردا شگردشونه دم طلاق باردار میکننن زنه رو که پاشونو گیر کنه نزارن برن بمونن سر زندگیشون . خیلی حواستو جمع کن . بعدم اصلا به خاطر ازدواج دوم بودنت تحمل نکن . این جور آدما درست بشو نیستن‌ . برگرد پیش مادرت خواهرت .

عزیزم من فقط با خوندن صفحه اول پستت حالم بد شد 

چطور این زندگی تحمل میکنی و واقعا چرا دودل هستی ؟؟؟ 

این الان زندگیه ؟ چرا تحمل میکنی .واقعا برام سوال چرا زن ها این شرایط تحمل میکنن مگه مرد چیه ؟ کیه ? چه حقی داره که اینقدر بهتون زور بگه کتک بزنه فحش بده 

وقتی حتی اگه بقول خودتون یتیم هم باشین باز عزیز دل خانواده خودتون هستین هیچکسی حق نداره با کسی دیگه اینجور رفتار کنه . حتما جدا بشین حتمااا

برای خودتون ی زندگی مستقل تشکیل بدین 

مادر دو دختر زیبا 💕
آبجی اینجا درد و دل نکن یا دل تو میشکنن یا راهنمایی اشتباه میکنن

بنده خداها کارشناس که نیستن از سر دلسوزی یه چیزی میگن که بدتر میشه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید
عزیزم من فقط با خوندن صفحه اول پستت حالم بد شد چطور این زندگی تحمل میکنی و واقعا چرا دودل هستی ؟؟؟ ا ...

گآهی مجبور میشه آدم هر ذلتی و تحمل کنه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید
ببین جدا شدنت که قاطع باش که همچنین کاریو کنی ولی یه چی بهت بگم آویزه گوشت کن تا طلاقت نزار باردار ش ...

کاملا درسته خودمم همین بلا سرم اومده

بیشتر ببینید
بخدا همه چی دارم تا دلت بخواد پول دارم زمین دارم دوتا. اما میترسم از حرف دیگران یکم هم وابسته ام

عزیزم من هیچوقت به کسی نمیگم جدا شه ،اما شما هم حمایت خانوادتو داری هم پول داری هم شاغلی

از چی میترسی

طلاق بگیره یه اپارتمان تو شهرت بخر با وسایل نو و قشنگ به خودت برس مسافرت برو سر کار برو با دوستات رفت امد کن با همکارات

کیف دنیا رو بکن

بقیه ک جدا نمیشن پول ندارن حمایت ندارن...

مگ دنیا چند روزه شما الان افسرده باشی از پولت استفاده نکنی مث اینه ک هیچی نداری عزیزم

ممکنه بعد طلاق وقتی شاداب و سرحال شدی با چشم باز دوباره ازدواج هم بکنی

خواهشا بچه دار نشو

یه لگد بزن به شوعرت پرتش کن بیرون تف کن تو صورتش

مطمئن باش التماساش همه به خاطرت حقوق و پولته

تو اصلاً بگو ازدواج صدممه اما بازم تو جایی که انقدر زجرت میدن نمون و جدا شو.من خودم ازدواج دوممه بچه هم دارم اما بازم دلیل بر این نیست هر چیزی رو به جون بخرم.اگه معیارام و ملاکای زندگیم زیر پا گذاشته بشه بهم ظلم بشه با همین دو تا بچه هم باز جدا میشم.شاغلی حمایت خانواده داری دیگه چرا تردید داری.مگه آدم چند بار زندگی می کنه که کلش هم با استرس و غصه بگذره!!!!

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
گآهی مجبور میشه آدم هر ذلتی و تحمل کنه

نمیدونم‌ نظر شما هم محترم .ولی من معتقدم شوهر کردن زمانی خوبه ک با آدم درست باشه

تو رو از خونه پدری ۱ پله ببره بالاتر حالا‌ بالاتر هم نشد یکم پایین تر شد اشکال نداره ولی نه دیگه کتک و فحش و تو خونه تبعید شدن .

داریم درباره زندگی یه انسان حرف می‌زنیم

مادر دو دختر زیبا 💕