پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9647 عنوان به نظرتون باید به روی کسی آورد 121 بازدید | 17 پست که چه رفتار هایی با تو کرد که تو مجبور به واکنش شدی فقط داره تو رو مقصر جلوه میده؟ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋 1404/01/07 | 08:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9647 صد درصد من در ی مواقعی میارم یعنی لازمه منم واقعا لازم میدونم به روی طرف بگم ولی همش دو دلم چون ازم بزرگتره نمیدونم بگم یا نه امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9647 صد در صد وگرنه همیشه شما مقصر شناخته میشی الان طرف ازم بزرگتره به نظرتون با این اوضاع چطوری بهش بگم امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋
بها۱۶ عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 7498 الان طرف ازم بزرگتره به نظرتون با این اوضاع چطوری بهش بگم خیلی راحت آرام ودقیق
bahar1_385 عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4613 اگه رفتار های زشتشو قبول کنه و دیگه انجام نده بله ولی اگه بی تفاوته نه مثل اب تو هاون کوبیدنع
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9647 خیلی راحت آرام ودقیق چشم گلم من ممکنه گریه ام بگیره به نظرت اشکالی داره🥲 امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9647 اگه رفتار های زشتشو قبول کنه و دیگه انجام نده بله ولی اگه بی تفاوته نه مثل اب تو هاون کوبیدنع ممکنه مورد دومی بشهولی من قلبم داره درد میکنه بابت اون قضیه حس میکنم نگم ... امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋
بها۱۶ عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 7498 چشم گلم من ممکنه گریه ام بگیره به نظرت اشکالی داره🥲 چرا گریه مگه میخای بزنیش اعتماد به نفستو ببر بالا آنقدر ضعيف نباش
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9647 چرا گریه مگه میخای بزنیش اعتماد به نفستو ببر بالا آنقدر ضعيف نباش من آدمی که زود گریم میگیره،مخصوصا در مورد تعریف اون موردی که اذیت. شدم امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋
bahar1_385 عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 4613 ممکنه مورد دومی بشهولی من قلبم داره درد میکنه بابت اون قضیه حس میکنم نگم ... حرفای دلتو بگو پس عزیزم با قدرت و اعتماد ب نفسنذار تو دلت بمونه ک غم باد میشه
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9647 حرفای دلتو بگو پس عزیزم با قدرت و اعتماد ب نفسنذار تو دلت بمونه ک غم باد میشه چشم عزیزم امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 9647 من عرضه یه همچین کاری ندارم چرا؟ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋