2777
2789
عنوان

به نظرتون باید به روی کسی آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 17 پست
چشم عزیزم

چشمت بی بلا قشنگم

نمیدونم موضوع چی بوده ک اینقدر برات سخت گذشته ولی هیچ چیزی توی این دنیا ارزش اینو نداره ک براش اینقدر غصه بخوری 

هر اتفاقی میوفته همش میشه تجربه پس خودتو نمیگم ناراحت نکن اتفاقا ایرادی نداره ولی طولانی مدت نباشه

چشمت بی بلا قشنگمنمیدونم موضوع چی بوده ک اینقدر برات سخت گذشته ولی هیچ چیزی توی این دنیا ارزش اینو ن ...

درست میگی عزیز دلم 

من خیلی دیگه دارم خودمو عذاب میدم 

فقط نمیدونم چطوری باید رهاش کنم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋  یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

درست میگی عزیز دلم من خیلی دیگه دارم خودمو عذاب میدم فقط نمیدونم چطوری باید رهاش کنم

با ی نفر حرف بزن 

یکی که بعد پشیمون نشی چرا حرفامو بهش گفتم

یکی ک مطمعن باشی بعد ها از حرفایی ک زدی از دردودل هایی ک باهاش کردی علیه خودت استفاده نمیکنه

ترجیحا یکی ک تو رو نشناسه چون فقط گوش میده به حرفات با صبر و حوصله بعد اروم میشی راحت میشی

خواستی من هستم در خدمتت عزیزم

چرا؟

نمیدونم مثلا شوهرم کمپ بود مادر شوهرم حتی یه بارم نیومد ببینه من با دوتا بچه چیکار میکنم یه زنگ نزد بعد رفته بود مشهد منم بهش زنگ نزدم اومد گلایه کرد تو چرا زیاد نمیایی خونمون چرا ما مشهد بودیم زنگ نزدی آنوقت من عین این عقب موندها نگفتم بهش از چی ناراحتم ولی جاریم میگه رک حرفشو میزنه مادر شوهرم سر نماز بود یه دفعه جاریم بهش گفت ثواب نمازت مال من چرا فلان حرفو پشت سرم زدی مادر شوهرم گفت من نزدم جاریمم گفت تا رودررو نکنی من حلالت نمیکنم