2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد ب نظرتون تموم کنم توروخدا بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ زندگی نمیبینم تو این زندگی مریضه بقران

متوجه شدم 

خب با ی تراپیست آنلاین ک میتونی صحبت کنی 

مشخصاتشو بگو 

بیماریش معلوم میشه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
متاسفانه اگر انتخاب خودت بوده خیلی اشتباه کردیهمسن و سالات اصلا تو فاز شوهر نیستن دارن کافه گردی میک ...

چطور انقدر راحت واسه زندگی یکی نسخه میپیچید؟

جدا شه بعد براش فرش قرمز پهن کردن؟

۲۱ سال همچین کم هم نیست. شاید اختلاف سنیش مطرح باشه یکم ولی سنش به هیچ وجه.

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم

متاسفانه اگر انتخاب خودت بوده خیلی اشتباه کردیهمسن و سالات اصلا تو فاز شوهر نیستن دارن کافه گردی میک ...

بعدم مگه ادم ازدواج کنه نمیتونه کافه بره یا کلاسای مختلف بره؟

چه حرفا میزنین والا.

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم

بزنه عدم تمکین چ اشکال داره؟

خب تو روال قانونی کارت مشکل ایجاد میشه فکرکنم من دقیق اطلاعات ندارم ولی وقتی مرد خونه داره و وسیله های خونش تکمیله زن نباید خونه رو ترک کنه مگه اینکه شما قبل رفتنت کل جهازتم ببری و مجبور باشه بگیره 

چطور انقدر راحت واسه زندگی یکی نسخه میپیچید؟جدا شه بعد براش فرش قرمز پهن کردن؟۲۱ سال همچین کم هم نیس ...

خب بمونه با همین مرد دیوونه زندگی کنه

کم کم خودشم روانشو از دست میده چند صباح دیگه بچه دارم میشه با بچه کارش به طلاق نبکشه

ادم باید عقل و مغز داشته باشه کسی که هروز کارش دعوا و داد زدنه

سر یه مهمونی این همه ادا درمیاره

احترام خانواده زنشو نداره

تو سن ۳۵ سالگی بچه بازی درمیاره

اخرش جدایی

بهتره تو ۲۳ سال جدا بشی تا ۳۲ سال

بعدم مگه ادم ازدواج کنه نمیتونه کافه بره یا کلاسای مختلف بره؟چه حرفا میزنین والا.

منظورم سطح دغدغه اش بود

چقدر شما سطحی نگر هستین

گفتم همسن و سالای شما سطح دغدغشون اونه دغدغه شما اینه چرا یه روز نمیتونیم خونه وایسیم خونواده ام بیان یا سر این موضوع باید سر من داد بزنه

اگر شما عادت دارن همسرتون سر چیزای روتین زندگی سرتون داد بزنه و ایجاد مشکل کنه یا انتظار داشته باشه خانواده تون خرجتون کنه و بهشون بی احترامی کنه

بدونین اینا عادی نیس و اصلا چیزای کوچیکی نیست

و اصلا زندگی خوبی ندارین

و اون فرد بشدن سمی هست

بقرآن حالیش نیس ی وضعیه ک نگو ار اول همینجوری بود پشت خانواده ام زر میزده فقط بگین برم یا نه..؟اعصاب ...

یه چند روز عید برو پیش خانوادت یکم اعصابت بهتر بشه بعد بشین با خانوادت مشورت کن ببین نظر اونا چیه

نذاشتت ن گذاشت دزس بخونم ن شاغل شم ن برم کلاس خیاطی چیزی

اینو باید توی قبالت ذکر میکردی که نتونه زیرش بزنه.

ای بابا الانم با حرف زدن و چرب زبونی قانعش کن بری ادامه بدی درستو حیفه 

بعدم به هیچ وجه نرو از خونت تو خونت بمون و قهر کن اگه رفتی عدم تمکین میزنه بعدم میگه همین‌مامانت شیرت کرد یه جور اساسی تکلیفتو مشخص کن