2777
2789

از روز قبل عید بس نشسته تو خونه کنار خانواده ش حالا گاهی مهمونی میرن و گاهی مهمون میاد براشون روزی کلا یک بار یا نهایتا دوبار در حد ده دیقه یع رب تماس میگیره شهرمون از هم دوره دیروزم که خواهر عزیزش اومده بود خونه شون تا پنج غروب یک سلام و احوالپرسی با من نکرد و بعدش که سراغش و گرفتم در حد دو دیقه و بعد هی گفت صب کن صب کن مهمون داریم نمیشه که ول کنم بیام با تو حرف بزنم تا ده و نیم شبم که اومد زنگ زد و هر چی دلش خواست بمن گفت تو نفهمی و بیشعوری و درک نمیکنی و 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گیر نده بهش باهات حرف بزنه

یه مدت ازش دوری کن نه این که قهر کنی یعنی یه روز زنگ نزن پیام نده بهش بذار خودش دلش برات تنگ بشه گفت نبودی بگو مثلا خاله ام اومده بود انقدر خوش گذشت حتما یه خانم رو بگو 

حتی عمو نگو

گیر نده بهش باهات حرف بزنهیه مدت ازش دوری کن نه این که قهر کنی یعنی یه روز زنگ نزن پیام نده بهش بذار ...

باشه اینقدر زبون نفهمه فقط خدا میدونه اینقدر خودخواهه فقط خدا میدونه 

باشه اینقدر زبون نفهمه فقط خدا میدونه اینقدر خودخواهه فقط خدا میدونه

یه مدت بکش کنار

خودش زنگ بزنه

وقتی زنگ زد صحبت کن هرچقدر خواستی پتج دیقه یا یک ساعت. ولی تو خداحافظی کن

روزایی که مهمون دارن گیر نده که صحبت کنه چه فرقی داره مهموناشون خواهرش باشع یا اقوامشون احترام هم ن ...

به خدا کل عید تا همین امروز حتی یکبار من زنگ نزدم صب کردم خود تحفه اس بیاد زنگ بزنه حتی اعتراضم نکردم اما دیروز واقعا اعصابمو بهم ریخت همه ش میگه خب نزنم یه روز تحمل کن چهار ساعت تحمل کن

عزیزم آویزون هیچ مردی نباش 

ایشون باید التماس شما رو بکنند و نازکش شما باشم

هیچ تماسی نگیر و پیامی هم نده

مردها موجودات عجیب الخلقه ای هستن 

همین ک فاصله رو باز کنی ..‌ ب سمتت دوان دوان می دوند ‌‌‌‌‌....

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
عزیزم آویزون هیچ مردی نباش ایشون باید التماس شما رو بکنند و نازکش شما باشمهیچ تماسی نگیر و پیامی هم ...

اخه ادم نیاز داره بعدم احساس میکنم بمن بی حرمتی میکنه 

مگه میشه به حال خودش بزارمش