2777
2789
عنوان

این روزای عید نامزدم خون به جیگرم کرد ولی باز منو مقصر میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 28 پست
اخه ادم نیاز داره بعدم احساس میکنم بمن بی حرمتی میکنه مگه میشه به حال خودش بزارمش

چطور ایشون شما رو ب حال خودتون می‌ذاره ؟

شما نمیتوانید ؟

سخته ؟

دست از نگاه کردن ب گوشی و انتظار بردارید ....

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چطور ایشون شما رو ب حال خودتون می‌ذاره ؟شما نمیتوانید ؟سخته ؟دست از نگاه کردن ب گوشی و انتظار برداری ...

اون وابسته نیست من وابسته م اگر نبودم که یک روز تحملش نمیکردم اون گرفته تخت خابیده من خروس همون بیدار شدم کلا دیشب سه ساعت خابیدم 

عزیزم تو عقد اینجوره دبگه ازدواج کنی چی میشه!!!

کلا خودخواهه هیچ درکی و معنایی تز نیاز و خواسته من نداره هر موقع خودش کار نشد اون موقع سر و کله ش پیدا میشه هوف اعصابم و خراب کرده

درسته مهمون داشتن بازم باید اولویتش تو باشی ،مثل خودش رفتار کن تا بفهمه واینکه بیشتر روی این ازدواج ...

منم همینو بهش میکم ولی زبون نفهم باز حرف خودشو میزنه کلا درک نداره میگه باید صبر کنی مگه چی میشه صبر کنی

عزیزم ازتون. خواهش میکنم لطفا دوستیمو قبول کنید یا اگه از این خانم‌هایی هستین که به درخواست دوستی حساسن خب می‌تونید بعد قبول کردن درخواست لغو دوستی بزنین شماره تماس نیستش که بدین دیگه تموم بشه نهایت یه لغو دوستی می‌زنین حالا شاید از اون دسته نیستین که حساسن اما چون برام مهم بود گفتم بگم ترجیح میدم توی خصوصی باهاتون صحبت کنم ما اگه نمی‌شه همین جا می‌تونم بگم ولی بهتره تو خصوصی باشه لطفاً اگه پیاممو دیدین حتماً بهم جواب بدین منتظرم ممنونم 😓

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏