2777
2789
عنوان

اگه بدن چند روز بعد شیو دون دونی بشه باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 21 پست
منم همینطوری میشدمبه اکثر وسایل شیو هم حساسیت داشتمدیگه رفتم لیزر عالی شده دون دونا و زیرپوستی اینا ...

کدوم کلینیک انجام دادین ؟ 

شکم و کمر رو هم لیزر کردین ؟من یه باررکمر رو چون لباس مجلسیم پشت باز بود کرم موبر زدم همش شد جوش

قشنگترین آرزوم: رفتن به امریکا🇺🇸✈️یه صلوات واسه رفتنم میفرستی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کدوم کلینیک انجام دادین ؟ شکم و کمر رو هم لیزر کردین ؟من یه باررکمر رو چون لباس مجلسیم پشت باز بود ک ...

عزیزم من جنوبم

کلینیک رز 

واقعا خوب شد برا من

دیگه دون دون نشدم صاف صاف پوستم

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من جنوبمکلینیک رز واقعا خوب شد برا مندیگه دون دون نشدم صاف صاف پوستم

ممنونم 

شکم و کمر رو هم لیزر کردین ؟من یه باررکمر رو چون لباس مجلسیم پشت باز بود کرم موبر زدم همش شد جوش

بله تمام بدن

موهای کمر ضخیم شد ؟ و بعد از ضخیم شدن از بین رفت ؟

و ببخشید برای قبل لیزر چجوری شیو میکردین ک جوش نمیزدین ؟من با ژیلت همیشه وقتی از حموم میام بیرون میبینم یکی درمیون موها مونده و اخرم جوش میزنم

موهای کمر ضخیم شد ؟ و بعد از ضخیم شدن از بین رفت ؟و ببخشید برای قبل لیزر چجوری شیو میکردین ک جوش نمی ...

نه ضخیم نشدن اصلا

توی جلسه سومم کلا دیگه خیلی کم شدن

با ژیلت باید میزدم و بهم گفت اگه اذیت میشی فوم ریش مردونه بزن

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40