2777
2789

سلام.

من یه دختر یکو نیم ساله دارم. خواهرشوهرمم دخترش پنج سالشه و اولین نوه ی اون خانواده هس. هر وقت میریم خونه مادرشوهرم؛ شوهر خواهرشوهرم  خیلی ادم حسودیه چندین بار دیدم وختی بچه ی من میرقصه یا ب بچه ی لوس اون زور میگه چپ چپ نگاش میکنه هی دخترمو بغل میکنه مثلا میگردونه میبره اتاقای دیگه که دید نداره. چندیییین بار این اتفاق افتاده. یبار حتی پاشدم پشت سرش رفتم ک اینکارو تکرار نکنه. نمیدونم چرا. ولی امسال عیددیدنی خونه دایی شوهرمم حتی بغلش کرد دخترمو برد به راهروی دیگه. بعد یه دیقه برگشت نمیدونم چیکار کنم اخه یکی دوبار تکرار شه میگم اتفاقیه تاحالا شش هفت بار اینکارو کرده . نمیتونم چیزی بگمم که میگن شکاکه. نمیتونممم کاری نکنم نکران بچم میشم اخه نمیتونه هنوز حرف بزنه. من ب اون مرد اعتماد ندارم حتی پدر خودشم گفته بوده  این پسرمن واسه شما خوبه واسه من بده.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اصلن اجازه همچین  رفتاری رو نده. مادر بچه ای. هرچی بشه مسولیت بچه با شماست. بگو رو بچه‌ام حساسم و از جلو چشمم  دور نشه. .انقد ادم مریض هست واقن ک آدم از دل بقیه خبر نداره

چکار کنی محکم بچتو نگه دار نزار ببره.. ی جوری میگی انگار میترسی ازش.. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

بنظرم وقتی پای سلامتی و روح وروان بچه آدم در میونه نباید ملاحظه هیچی رو بکنی هردفعه بغلش کرد خواست ببره برو با ناراحتی بچه رو ازش بگیر بگو میخوام‌بهش میوه بدم و بعدم اخم کن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بیشتر ببینید