2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی بده میشه بیاین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 27 پست
اره بخدا🥲اصلا نمیتونم آروم کنم خودمو😭

همین الان به خودت بگو بسه آنقدر بچه و بی عقل نباش

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام

منم نوجوون بودم ازین کارا خیلی کردم ولی فکر نمیکنم الان کسی یادش بیاد😂یادم میفته آب میشم

تعریف از خود نباشه آخه الان خیلی پخته و عاقل شدم و هیچ وقت نسنجیده حرف نمیزنم 

درست میشی تو ام

بخدا از بس گریه گردم که چشمام خونه اصلا نمیتونم خودم ببخشم 😭 من خیلی زود رنجم به خاطر همینم زود عصب ...

معلومه كه مي بخشه 

انقدر ديگران مهم تر از خودت نباشن

اگه بخواد از يك نوجوان با وجود معذرت خواهي بازم دلگيرباشه مشكل از اونه نه تو

سلاممنم نوجوون بودم ازین کارا خیلی کردم ولی فکر نمیکنم الان کسی یادش بیاد😂یادم میفته آب میشمتعریف ا ...

من نمیتونم جلوی این زبون کوفتی رو بگیرم، تو این موقعیتا هم کلا باگریه چرت وپرت میگم واقعا کنترلم از دستم خارج میشه نمیدونم چی میگم... بعد آقا اون خالم و شوهرش رفتن.. یهو بحث یه کیس ازدواج شد بعد ما داشتیم با شوخی خودمو خواهرم اون میگفت برا من درستش کنین من میگفتم برای من.. یهو اون یکی شوهر خالم که باهاش بحثی نداشتم گفت تورو با این اخلاقت اصلا من نمیتونم معرفی کنم😐😭 وای چقدر حالم بد شد 

معلومه كه مي بخشه انقدر ديگران مهم تر از خودت نباشناگه بخواد از يك نوجوان با وجود معذرت خواهي بازم د ...

ممنونم عزیزم❤️ امیدوارم همینطور باشه و زود فراموش کنن این رفتارمو

بی عقلم دیگه که اینقدر به‌خاطر این موضوع خودمو عذاب میدم

افرین. پس آروم شو. مغرتو درگیر حاشیه نکن

ته ته ش اینه درس نمیخونی اصلا که به جههههههنم 

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

افرین. پس آروم شو. مغرتو درگیر حاشیه نکنته ته ش اینه درس نمیخونی اصلا که به جههههههنم

فقط از خدا میخوام دیشبو کاملا از ذهنشون پاک کنن..،

یمی از کامنتام که گذاشتم اون  یک شوهر خالم اونجور گفت رو هم بخون نظر بده لطفا، ینی ممکنه هیمه همین دیگاه رو نسبت بهم داشته باشه که من واقعا اخلاقم بده😭

فقط از خدا میخوام دیشبو کاملا از ذهنشون پاک کنن..،یمی از کامنتام که گذاشتم اون یک شوهر خالم اونجور ...

خدااااا آنقدر آدما درگیری ذهنی دارن که بکسی فکر نمیکنن

چرا باید شوهر خالت به تو فکر کنه؟ 

اصلا فکر کنه در حد همون دیشبه! نه مثل تو الان بیدار نشسته باشه

چرا باید؟ 

آلان 30 سالمه. اگه برگردم به بچگیم به خودم میگم آدما اصلا به تو فکر نمیکنن آنقدر خودتو عذاب نده.. 

آخه منم عین تو بودم.... خودمو حیف کردم. الان که درگیر زندگی شدم متوجه شدم اصلا کسی به کسی کار نداره

خدااااا آنقدر آدما درگیری ذهنی دارن که بکسی فکر نمیکننچرا باید شوهر خالت به تو فکر کنه؟ اصلا فکر کنه ...

ممنون که آرومم کردی عزیزدلم🥲♥️♥️

امیدوارم همینجور باشه که شما میگی❤️❤️

ممنون که آرومم کردی عزیزدلم🥲♥️♥️امیدوارم همینجور باشه که شما میگی❤️❤️

هست. خیالت راحت. شب بخیر بخوابیا