2777
2789
عنوان

نمیتونم درس بخونممم

152 بازدید | 18 پست

این مشکل برای من و خواهرمه و هردومون یه مشکل رو داریم من کلاس نهم هستم خواهرم کلاس ششم جفتمون امسال امتحانات مون نهاییه من و خواهرم هردومون اصلا نمیتونیم درس بخونیم میخوایم درس بخونیم ولی هی وسطش خسته میشیم مثلا داریم ویدیو آموزشی می‌بینیم در حد ۳۰ دقیقه هست وسطش ول میکنیم میریم مشغول یه کار دیگه میشیم هردو هم اینجوریم که میتونیم ۵ ساعت تو اینستا باشیم یا ۵ ساعت فیلم ببینیم ولی بحث درس که میشه هردو خسته میشیم من تو همه چی فیلم فقط ریاضی مشکل دارم با عربی خواهرم هم همه درساش تو کارنامه و برگه امتحان خیلی خوبه فقط ریاضی رو خراب می‌کنه هردو هم ریاضی مون از پایه ضعیفه چیزی تا تموم شدن تعطیلات نمونده نمیدونم چیکار کنیم تا بتونیم درس بخونیم تروخدا یه چیزی بگید نظراتتون رو با خواهرم میخونیم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قرص آهن بدون تجویز پزشک یا اینا مامانم نمیزاره قرصی بخوریم از طرفی من نمیتونم قرص قورت بدم ورزش هم ک ...

قرص آهن نیازی به تجویز پزشک نداره

ولی برو آزمایش بده شاید کم خون یا فقر آهن داری

منکه دارم روم جواب م میده

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
قرص آهن نیازی به تجویز پزشک ندارهولی برو آزمایش بده شاید کم خون یا فقر آهن داریمنکه دارم روم جواب م ...

مامانم کم خونی داره یه بار تو عمرش اونم دوران کرونا آزمایش داد قطعا مخالف آزمایش دادن هستن

اینستا مغز خراب می‌کنه چون ویدیوهای کوتاهع آدم نمیتونه تمرکز کنه رو کارای دیگه

همون قبلا تابستون یا قبل اینکه گوشی داشته باشم کل درسام ۲۰ بود درحالی که اصلا درس نمیخوندم تابستون هم همش پای تلوزیون بودم گوشی کسی رو خیلی نمیگرفتم

اینستارو از گوشیتون پاک کنید. هیچ‌اتفاقی نمیوفته.

یا اینکه برنامه Detox رو از پلی استور دانلود کنید و گوشیتون رو قفل کنید مثلا برای ۳ ساعت.

هر چی بیشتر تو گوشی برید حوصلتون واسه درس خوندن کمتر میشه و زودتر خسته میشید.

با هر کس مثل خودش  

همون قبلا تابستون یا قبل اینکه گوشی داشته باشم کل درسام ۲۰ بود درحالی که اصلا درس نمیخوندم تابستون ه ...

گوشی مخصوصا اینستا طوری طراحی شدن ک تمرکزت فقط برای یک دقیقه روی ی ویدیو باشع مغزت عادت می‌کنه روی چیزای طولانی تمرکز نمیکنه 

مامانم کم خونی داره یه بار تو عمرش اونم دوران کرونا آزمایش داد قطعا مخالف آزمایش دادن هستن

🤯🤯شاید کمبود ویتامین دهید ویتامین بهر از داروخونه بخور دیگ نیاز ب دکتر نداره آدم سرحال میکنه بعضی از ویتامین ها یا مثلا موز بخور شیره  وارده عسل اینها خوبن 

اینستارو از گوشیتون پاک کنید. هیچ‌اتفاقی نمیوفته.یا اینکه برنامه Detox رو از پلی استور دانلود کنید و ...

اینستا جزو زندگیم شده نمیتونم پاکش کنم پلی استور ندارم اون برنامه رو میشه از گوگل پلی نصب کنم و ساعت قفل بودن گوشی رو میتونیم تعیین کنیم؟ویدیو آموزشی چی گوشی قفل باشه چجوری ویدیو آموزشی ببینم ریاضی از پایه ضعیفه

گوشی مخصوصا اینستا طوری طراحی شدن ک تمرکزت فقط برای یک دقیقه روی ی ویدیو باشع مغزت عادت می‌کنه روی چ ...

اوهوم قبلا کلاس ششم یا هفتم بود گوشی قدیمی مامانم دستم بود یه برنامه فقط برای فیلم داشتم با چندتا بازی این‌قدر فیلم میدیم که الان یه قسمت رو به زور میبینم اگه سریال دیگه خیلییی خوب باشه میبینمش تازه گوشی قدیمی مامانم جی ۵ بود