2777
2789
عنوان

پدر و مادرم دارن گذشته منو پنهان میکنن لطفا بیاین حال عجیبی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8460 بازدید | 232 پست
من وقتی کنجکاویم گل کنه باید تا تهش بغهمم

کنجکاوی بیش از حدم بیمارت میکنه 

گاهی ندونستن خیلی چیزا بهتر از دونستنشه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
همین دیگه نکنه اتفاق خیلی بدی برام افتاده که نمیگن و من یادم نیست چون من اخلاقم اینه تا ته یه چیز رو ...

ولش کن عزیزم هرچی بوده گذشته دیگه بعدا به وقتش بهت میگن خودشون زیاد کنجکاوی نکن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولی بعضی بیمارا وقتی از بدنشون خارج شده بودن و تو کما بودن تمام صحبتهای بقیه افراد و دکترا و فامیلها ...

اینم متاسفانه دلیل علمی داره 😂

دلیل علمی که بیماران در کما می‌توانند صداها را بشنوند و پس از بهبودی آنها را به یاد آورند، به عملکرد نسبی برخی مناطق مغز در حین کما مربوط می‌شود. در اینجا توضیح علمی این پدیده آورده شده است:

۱. سطح هوشیاری در کما 

کما معمولاً به دلیل آسیب به مغز (مثلاً پس از ضربه، سکته، یا کمبود اکسیژن) رخ می‌دهد و با کاهش شدید سطح هوشیاری همراه است. با این حال، حتی در حالت کما، برخی مناطق مغز ممکن است تا حدی فعال باقی بمانند، به ویژه:  

- ساقه مغز(که کنترل تنفس و ضربان قلب را بر عهده دارد).  

- قشر شنوایی (در لوب تمپورال) که ممکن است همچنان سیگنال‌های صوتی را پردازش کند.  

۲. پردازش شنوایی در مغز  

حس شنوایی یکی از مقاوم‌ترین حواس‌ها در برابر آسیب مغزی است، زیرا:  

- مسیرهای عصبی شنوایی از ساقه مغز عبور می‌کنند که معمولاً در کما کمتر آسیب می‌بیند.  

- حتی اگر قشر مغز به شدت آسیب دیده باشد، برخی سیگنال‌های صوتی ممکن است در سطح ناخودآگاه پردازش شوند.  

۳. حافظه و یادآوری پس از کما

اگر بیمار صداها را در حالت کما پردازش کند، دو مکانیسم ممکن است باعث یادآوری آنها پس از بهبودی شود:  

- حافظه ضمنی (Implicit Memory): حتی بدون هوشیاری کامل، مغز ممکن است اطلاعات را در حافظه بلندمدت ذخیره کند (مشابه وقتی که فردی تحت بیهوشی جراحی صحبت‌های اطراف را بعداً به یاد می‌آورد).  

- انعطاف‌پذیری عصبی (Neuroplasticity): پس از بهبودی، مغز ممکن است ارتباطات جدیدی ایجاد کند و خاطرات نهفته را بازیابی نماید.  

۴. شواهد علمی

مطالعات تصویربرداری مغز (مانند fMRI) نشان داده‌اند که برخی بیماران در کما به صداهای آشنا (مثل اسم خودشان) واکنش عصبی نشان می‌دهند، حتی اگر قادر به پاسخگویی نباشند. این موضوع تأیید می‌کند که پردازش شنوایی می‌تواند در سطحی محدود ادامه یابد.  

نتیجه‌گیری:  

به دلیل بقای نسبی مسیرهای شنوایی و حافظه ضمنی، بیماران در کما ممکن است صداها را پردازش کنند و در صورت بهبودی، آنها را به یاد آورند. البته این توانایی بستگی به شدت آسیب مغزی دارد و در همه بیماران یکسان نیست.  

قدرت خدا قطعا بالاست که مغز انسان رو به این پیچیدگی ساخته! اینام رفرنس علمی داره و علم روزه میخواین حالا رفرنس هاشو درمیارم

حرف و حدیث دیگه ای؟ 

یه راه دیگه هم داری ببین امکان داره کدوم بیمارستان بستری کرده باشن بری پرونده ی پزشکیتو در بیاریمثلا ...

دقیقا اصلا اگه اسی درست بگه تو پرونده پزشکیش نوشته ولی اگه واقعا توهم باشه پرونده ای هم نخواهد بود

ولی بعضی بیمارا وقتی از بدنشون خارج شده بودن و تو کما بودن تمام صحبتهای بقیه افراد و دکترا و فامیلها ...

منابع علمی (References)

۱. مطالعات fMRI و پردازش شنوایی در کما

- Owen et al. (2006) *Science

عنوان"Detecting Awareness in the Vegetative State"

یافته‌ها: برخی بیماران در حالت vegetative state (حالت نباتی) به دستورات کلامی پاسخ مغزی نشان دادند که با fMRI قابل تشخیص بود.  

-New England Journal of 

عنوان:"Willful Modulation of Brain Activity in Disorders of Consciousness"

یافته‌ها:بیماران با آسیب‌های شدید مغزی قادر بودند با تصور فعالیت‌های خاص (مثل بازی تنیس) در fMRI واکنش نشان دهند، که نشان‌دهنده پردازش شنوایی و آگاهی محدود است.  

---

۲. پردازش صداها در سطوح ناخودآگاه

- **Laureys et al. (2004)** - *Brain

**عنوان:** *"Brain function in coma, vegetative state, and related disorders"*  

**یافته‌ها:** برخی بیماران در کما یا حالت vegetative state به صداهای آشنا (مانند اسم خودشان) واکنش مغزی نشان می‌دهند.  

- **Schiff et al. (2002)** - *Neurology*  

**عنوان:** *"Residual cerebral activity and behavioural fragments can remain in the persistently vegetative brain"*  

یافته‌ها:فعالیت قشر شنوایی در برخی بیماران PVS (حالت نباتی پایدار) مشاهده شد.  

---

**۳. حافظه ضمنی (Implicit Memory) در بیماران ناهوشیار**  

- **Bekinschtein et al. (2009)** - *Nature Reviews Neuroscience*  

**عنوان:** *"Classical conditioning in the vegetative state"*  

**یافته‌ها:** بیماران در حالت vegetative state می‌توانند یادگیری شرطی (پاولوفی) نشان دهند، که ثابت می‌کند برخی پردازش‌های حافظه حتی بدون هوشیاری کامل ممکن است.  

- **Andrade et al. (2014)** - *Trends in Cognitive Sciences*  

**عنوان:** *"Unexpected awareness in severe brain injury"*  

**یافته‌ها:** مرور مطالعات نشان می‌دهد که برخی بیماران با آسیب‌های شدید مغزی ممکن است صداها را پردازش کنند و بعداً به یاد آورند. 

این منابع نشان می‌دهند که:  

✅ **مسیرهای شنوایی** (به‌ویژه در ساقه مغز و قشر تمپورال) ممکن است در کما فعال بمانند.  

✅ **حافظه ضمنی** می‌تواند صداها را حتی در حالت ناهشیاری ذخیره کند.  

✅ **تصویربرداری مغز (fMRI و EEG)** ثابت کرده که برخی بیماران در کما به محرک‌های کلامی واکنش نشان می‌دهند.  

اینم رفرنس ها

لینک نمیشه گذاشت لینک دقیق سایت هارو میتونم بفرستم خصوصی اگه علاقه مند بودین 

منابع علمی (References)۱. مطالعات fMRI و پردازش شنوایی در کما- Owen et al. (2006) *Science عنوان"De ...

خب بیمارایی که نه فقط داخل اتاقی که بیهوش خوابیدن به عنوان کما بلکه حرکت کردن و تو مکان ها و محلهای دورتری بجز آی سی یو صحبتهای بقیه افراد و شنیدن چی؟ اینجا که دیگه نمیشه گفت پردازش مغز و شنوایی ساقه مغز و این چیزا، چون اصلا مکانش عوض شده و گفتن اراده میکردیم یه جا دیگه بودیم و همه چیو دیدیم و شنیدیم با اثبات

من به مامانم میگم مامانم داشت گریه میکرد من بعدش بهش گفتم مامان تو خیلی برام گریه کردی چرا هر چی میگ ...

عزیزم میشه خواهش کنم کامل برام تعریف کنی. چیا دیدی.  یه خانمی شبیه شما توسه سالگی. تجربه نزدیک ب مرگ داشته.  بزن گوگل. زندگی پس از زندگی ۱۴۰۴. یه خانم جوونه پیراهن سفید پوشیده با یع چیزی شبیه ژیله یاجلیقه یا سارافون   حرفتو باور میکنم. تعریف میکنی کامل واسم؟

امام صادق (ع) فرمودند. در عجبم ازکسی که در بلا وگرفتاری و ناراحتی س. و به ذکر یونسیه پناه نمیبرد.  لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥

بیشتر ببینید
تاپیکت باعث شد گناه و کار بد نکنم دیگه 🥹😂فقط چیکار کنم کارای گناهی ک کردم تا الان پاک بشع؟نرم جهن ...

چقد خوب که تأثیر داشت تاپیکم 

من خودمم قطعا آلوده گناه شدم 

قطعا توبه 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
تاپیکت باعث شد گناه و کار بد نکنم دیگه 🥹😂فقط چیکار کنم کارای گناهی ک کردم تا الان پاک بشع؟نرم جهن ...

کار خوب کن

میشوره میبره کلیپ جدیدی که شهاب حسینی تو پیجش گذاشته رو حتما ببین

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...