2777
2789
عنوان

پدر و مادرم دارن گذشته منو پنهان میکنن لطفا بیاین حال عجیبی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8479 بازدید | 232 پست
از کجا فهمیدی خداس؟ شاید فرشته بوده

لا تُدْرِکُهُ اَلْأَبْصارُ وَ هُوَ یُدْرِکُ اَلْأَبْصارَ وَ هُوَ اَللَّطِیفُ اَلْخَبِیرُ. چون چشم انسان اجسامی را که دارای مقدار و رنگ و ماده هستند می‏بیند، نه بیش از آن را و خداوند متعال چون شرایط جسم را ندارد با این چشم هرگز دیده نخواهد شد؛ بلکه خداوند با چشم دل دیده میشود

عزیزم من رفتم یه عالمه گشتم این آیه رو برات پیدا کردم 

دقیقا چیزی که برای من اتفاق افتاد

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
همین دیگه نکنه اتفاق خیلی بدی برام افتاده که نمیگن و من یادم نیست چون من اخلاقم اینه تا ته یه چیز رو ...

از اطرافیانت بپرس.مثلا مادربزرگی،خاله،عمه.اونا شاید بهت بگن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

توی ۵ سالی ک تاپیکای نی نی سایت رو دنبال میکردمبا جرأت میتونم بگم این تاپیک بهترین تاپیکی بود ک دیدم ...

ممنونم 

تیکه تیکه گفتم تا اون قسمت دور شدن فرشته 

و اینکه کلا اونجا آرامش زیادی داشتم اصلا  مشغولی ذهن بی‌معنا بود 

و اما زمانی که برگشتم یه تونل دیگه باز شد و منو به سمت خودش کشید و کمتر از یک ثانیه برگشتم به بدن و خیلی سخت بود این قسمت انگار که روحم تو بدنم جا نمیشد و با فشار این اتفاق افتاد دقیقا همون لحظه مامانم داشت منو صدا می‌کرده و این علت برگشتم بود 

تونل به زمین سیاهی مطلق 

بود 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
احتمالا خواب دیدی این توی ذهنت مونده فکر کردی واقعیتهبرای منم همچین اتفاقی افتاد فهمیدم خواب دیدم

نه خواب نبود مثل این هست که تصادف بدی داشته باشی ولی بهت بگن خواب دیدی چون اثراتش هنوز بود 

بیشتر ببینید
این چکیدش بود از هوش مصنوعی خواستم خدمت شما. از دیدگاه **علمی**، مسئلهٔ خروج روح از بدن و بازگشت آن ...

ولی بعضی بیمارا وقتی از بدنشون خارج شده بودن و تو کما بودن تمام صحبتهای بقیه افراد و دکترا و فامیلهای توی خونه و ... را وقتی تو کما بودن شنیدن و بازگو کردن و این اثبات شده س، کلا بعضی چیزا رو علم نمیتونه ثابت کنه یعنی لزوما همه چی دلیل و اثبات علمی نداره و نمیتونه داشته باشه، قدرت خدا بالاتر از حتی علم دانشمنداس

از اطرافیانت بپرس.مثلا مادربزرگی،خاله،عمه.اونا شاید بهت بگن

نه بابا اونا اصلا ،فقط زمانی که فلج شدم عمم بود و عمم منو برد که اون هم نمیگه به موقع میرم بیمارستان تحقیق میکنم

بیشتر ببینید
ولی بعضی بیمارا وقتی از بدنشون خارج شده بودن و تو کما بودن تمام صحبتهای بقیه افراد و دکترا و فامیلها ...

دقیقا درسته 

علم زیست نتوانسته بعد معنوی رو توضیح بده و اصلا غیر ممکنه

بیشتر ببینید
ممنونم تیکه تیکه گفتم تا اون قسمت دور شدن فرشته و اینکه کلا اونجا آرامش زیادی داشتم اصلا مشغولی ذهن ...

پناه بر خدا ...

تو زندگی پس از زندگی هم ازاکثرشون شنیدم ک میگفتن زندگی این دنیا اصن با اونور قابل قیاس نیس و خیلی قشنگتره جوری ک دلشون نمیخاسته برگردن ی حالت سبکی و بی دغدغگی و آرامش خاصی ک موقع برگشت بیشتر از این ک برگشتن ناراحت و کلافه بودن ..

چه اثراتی

درد شدید کل بدن بعد اینکه وارد بدنم شدم  و همینکه دیدم یهو بدنم لرزید و خب وسط روز بود و من یه جا نشسته بودم و به پشت تکیه داده بودم و اینجوری شد و بعد ساعت که رو به روم بود و خیلی چیزای دیگه مثلاً همین که خانواده صدامو نمیشنیدن 

بیشتر ببینید
چه اثراتی

میشه بگید شما چه خوابی دیدید ؟

بیشتر ببینید
نه بابا اونا اصلا ،فقط زمانی که فلج شدم عمم بود و عمم منو برد که اون هم نمیگه به موقع میرم بیمارستان ...

چندسال پیش بوده قضیه؟اگه پروندت  توی بایگانی هنوز باشه  بیمارستان

چندسال پیش بوده قضیه؟اگه پروندت توی بایگانی هنوز باشه بیمارستان

۱۲سال پیش

بیشتر ببینید
لا تُدْرِکُهُ اَلْأَبْصارُ وَ هُوَ یُدْرِکُ اَلْأَبْصارَ وَ هُوَ اَللَّطِیفُ اَلْخَبِیرُ. چون چشم ان ...

مرسی ازت، راستش من خیلی به این جور موضوعات علاقه دارم