2777
2789
عنوان

پدر و مادرم دارن گذشته منو پنهان میکنن لطفا بیاین حال عجیبی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8431 بازدید | 232 پست
من اول فلج شدم بعد از اینکه از بیمارستان اومدممنو آوردن خونه ولی من احساس میکنم روحم واقعا می‌خواسته ...

وای چه عجیب 

ممنون ک گفتی 

باشه الاان درخواست میدم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم چیزی که تجربه کردی عین واقعیته ... حالا اینکه کسی باور نمیکنه بخاطر اینه که خیلی ها اعتقادی به ...

باورتون میشه با آدم خیلی مذهبی صحبت کردم در عجب بود و اگه بگم بقیه با اعمه دیدار داشتن ولی من با بالاترین مقام دیدار داشتم آخه کی باور میکنه

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
باورتون میشه با آدم خیلی مذهبی صحبت کردم در عجب بود و اگه بگم بقیه با اعمه دیدار داشتن ولی من با بال ...

اگه کارشناس مذهبی باشه قطعا درک می‌کنه من که صد در صد حرفاتو باور میکنم عزیزم 

فاروس:فانوس دریایی😊
داداشم مرده بودهنوز تعجب میکنم

میشه بپرسم چجوری ؟البته اگه ناراحت نمیشید 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
حاجت روا ظدید؟

اره الان اجیم ب حالت عادی برگشته فقد یکن اخلال ذهنی پیدا کرده وقتی اولین بار بردیمش پیش دکترش پشماش ریخته بود خشکش زده بود میگف تو منایی😂

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

اگه کارشناس مذهبی باشه قطعا درک می‌کنه من که صد در صد حرفاتو باور میکنم عزیزم

ممنونم 

بیشتر ببینید
من اول فلج شدم بعد از اینکه از بیمارستان اومدممنو آوردن خونه ولی من احساس میکنم روحم واقعا می‌خواسته ...

عزیزه دلم چه روح پاکی داری :) حتما این چیز هایی که گفتی واقعیه ث خواب رویا نیست اما اگه کسی بهت میگه الکی میگی بهش گوش نده و ذهنت رو درگیرش نکن چون خیلی ها اعتقادی به معاد و زندگی پس از مرگ ندارن

به نظرم اگه با یک کارشناس مذهبی صحبت کنی خیلی میتونه راهنماییت کنه

با کی خدا؟یا پیامبر

خدا 

به جون خودم. قسم الان تن و بدنم میلرزه تایپ میکنم

بیشتر ببینید