2777
2789
عنوان

207 سوارا بیان

157 بازدید | 10 پست

سلام

پولدارید یا بی پول؟

کاربر آقا ھستم                                                                 سال 1407 کنکور میدم ھدفم رتبه دو رقمی ھست ((عکسی که روی پروفایلم ھست رو خودم گرفتم)) از اسفند 1403 به طور جدی برای کنکور شروع کردم ، کاربری تا اسفند ماہ متعلق به خواھرم بودہ و بعد از رفتن خواھرم به کمپ مطالعاتی این حساب رو به من واگذار کردہ

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حتما ماشین مورد علاقه ته نه؟

مورد علاقہ در دوران دانشجویی

من ھدفم با توجہ ب سطحم انتخاب میکنم

کاربر آقا ھستم                                                                 سال 1407 کنکور میدم ھدفم رتبه دو رقمی ھست ((عکسی که روی پروفایلم ھست رو خودم گرفتم)) از اسفند 1403 به طور جدی برای کنکور شروع کردم ، کاربری تا اسفند ماہ متعلق به خواھرم بودہ و بعد از رفتن خواھرم به کمپ مطالعاتی این حساب رو به من واگذار کردہ

بیشتر ببینید
شپش ته جیبم بیلیارد بازی میکنه

آخہ یک میلیارد زیر پاتہ

مثلا حقوقت چقدرہ؟

از کجا اوردی بگیریش؟

اگ دوست داشتی جواب بدہ

بیشتر ببینید
آخہ یک میلیارد زیر پاتہمثلا حقوقت چقدرہ؟از کجا اوردی بگیریش؟اگ دوست داشتی جواب بدہ

ببخشید ولی بابام🥲

۱۳ سالم نیست بخدا دستم خورد🥲😂عکسای هم دیگه ام فیک نکنیم خواهشا🥲🫂

مورد علاقہ در دوران دانشجوییمن ھدفم با توجہ ب سطحم انتخاب میکنم

من عاشق زانتیام

آخه آخرین ماشین بابام بود انگار کنار بابا بودن و حس میکنم

همش شوهرم میگه میارم و نمیاره 

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
من عاشق زانتیامآخه آخرین ماشین بابام بود انگار کنار بابا بودن و حس میکنمهمش شوهرم میگه میارم و نمیار ...

ان شالا میخری

بیشتر ببینید
ان شالا میخری

نیست همه داغون و افتضاح ه

شوهرم اتوگالری داره هرشهری رفته داغون داغون بودن 

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست