2777
2789

باختم واقعا عمرمو

شوهر اسکلم میرفت حموم ته ژیلتو میکوبید دیوار بعد حموم دنبالش میرفتم یه ساعت تو حمومو میشستم،،دستشویی میرفت مایع میریخت تو روشویی دنبالش میرفتم روشویی میشستم و....

از این طرف بچم که عین بادیگارد صبح تا شب دنبالش میدوم 

تا اخر شب مثله جنازه میفتم تو خونه حالا خوب فکرش میکنم نمیدونم اخرین بار کی مسواک زدم یا کی موهامو شونه زدم ولی تو دستشویی و حموم برق میزنه

عزبزم💔💔💔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیرسم واقعا عین ربات مدام کار میکنم مدام دنبالشونم مدام خرابکاری میکنن وقتی برام نمیمونه

من قشنگ درکت میکنم یه مدت بیخیال کار خونه شو اصلی هارو انجام بده جزئی ها رو کات کن بخودت برس بابا

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

یکم از سواست کم کن و شوهرت رو بگو خودش خرابکاری هاشو بشوره مگ بچه اییه ک بریزه و بپاشه یکی دیگه جم کنه

تمیز نکن بگو مهمان بیاد موهاتو ببینه آبروی خودت میره

بعد دیدی آدم بشو نیس هر چن روزی ک حموم میری بشور

نمیرسم واقعا عین ربات مدام کار میکنم مدام دنبالشونم مدام خرابکاری میکنن وقتی برام نمیمونه

عزیز منم خونم شدیدا تمیزه. بچه هم دوتا دارم ۴ و ۵ ساله . درسم میخونم سرکارمم میرفتم الان مرخصی گرفتم. هیچکدوم اینا دلیل نمیشه بهداشتو بذارم کنار. خودت یا تنبلی یا افسردی شدی. یکی از این دوتا دلیل باعث این بی نظمی تو بهداشتته