2777
2789
عنوان

تو متاهلی تنها بودن خیلی حس بدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 103 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم‌چندسالته ولی من ۲۳ساله اگر جای تو بودم با وجود بچه یه کاری میکردم با رفتارم به پام بیوفته! م ...

خب چ جوری این کارو بکنم شوهرم آدمیه تهدید کنم دیونه میشه همیشه گفته تهدید و مقایسم نکن واقعا هم از این دو تا کار بشدت متنفره ... یعنی بگم تو چرا اینکارو نمیکنی فلانی اینکارو میکرد میکه من با هر خر و گاوی مقایسه نکن .... چ جوری از بچم استفاده کنم؟ یه بار سر بچه دعوامون شد من انقد گریه کردم تو اتاق هعی بچم میومد پیشم میگفت نا محسوس ک شوهرم نشنوه میکفتم برو بابا برو بیار بگو مامان گریه میکنه بچم دو سال و نیمشه هزار بار امد دنبال شوهرم گریه کرد آوردش اتاق اما باهام حرف نزد انگار ن انگار من عین خر دارم گریه میکنم

تو ۱الی دو هفته ساعت های خاص ناهاری تماس بگیر پیش قدم شودیعنی به اصطلاح دلش کن،بعد یهو ولش کن اگر گف ...

چشم امتحانش میکنم قبلا هر روز من زنگ میزدم الان از صبح تا شب ک سر کاره اصلا زنگ نکیزنم اونم نمیزنن

دونفری باهم بشینین و خواسته هاتو روک و راست بهش بگین یا کل درخواست هاتو بصورت متن براش بفرست. همسرت ...

عزیژ دلم من هزاران بار خواستمو گفتم نوشتم باورت میشه ناراحت میشم ازش پیام میدم بهش نمیخونه و جوابم نمی‌ده نمیدونم چرا منه بدیخت گیر همچین آدمی افتادم تومار مینویسم اصلا جوابی نمیده یه بارم بلاکم کرده بود موقع دعوا از همه جا منم عین این بدبختا با هزارتا خط زنگ میزدم بازم خبری نبود 

دیگه هیچوقت منتشو نکشبرات خیلی چیزای ریز مهم نباشهبعد بحث براش توضیح نده اشتباهشومن اینکارو میکنمهمی ...

خب اگه نرم باهاش آشتی کنم اون نمیاد اصلا پیش نیومده تا حالا که بیاد یه بار نیومده بعد دعوا بغلم کنم آرومم کنه بهش میگم موقع عصبانیت من تو فقط کافیه بغلم کنی و هیچی نگی من آروم میشم همین کار زیادیه که انجام نمی‌ده؟ دیشب رفتم باهاش حرف زدم یکم اول جانبدار حرف زد کلا یک ربع نشد پیشش بود بعد پنج دیقه رفت تو گوشی هر چر میپرسیدمم جواب نمیداد گفتم بی توجهی یعنی همین امدم باهات حرف بزنم سرتو در نمیاری بعدم از اتاق امدم بیرون نیومد نازمو بکشه در صورتی ک اون قهر کرد رفت اتاق من رفتم منتشو کشیدم چرا من انقدر بدیختم 😭 دلم ب حال خودم میسوزه انقدر براش ارزش نداشتم ک حتی امد تو هال رفت اونور تر خوابید اما نیومد پیش من با تینکه بیدار بودم چ دوست داشتن و چ زندگیه 

خب اگه نرم باهاش آشتی کنم اون نمیاد اصلا پیش نیومده تا حالا که بیاد یه بار نیومده بعد دعوا بغلم کنم ...

چقدددد منتشوووو میکشی اگه نرم اونم نمیاد یعنی چیییی؟؟؟ نیادد ؟ بغل نکنه ؟؟ منت کشیدی و گفتی بهتر شد نههههه؟؟

میدونی اون هیچوقت ترس از دست دادنتو نداره هیچوقت فکرشو نمیکنه نخایش هیچوقت فکر نمیکنه توام انسانی و دلسرد میشی رو رفتارت تجدید نظر کن جواب میکیری

خب چ جوری این کارو بکنم شوهرم آدمیه تهدید کنم دیونه میشه همیشه گفته تهدید و مقایسم نکن واقعا هم از ا ...

نه این مدلی نه عزیزم 

باید یه مدل دیگه استفاده کنی ازش،مثلا بچه رو وابسته خودت کن ،جوری که فقط بگه مامان اصلا بابا دیگ به چشمش نیاد وی بد باباشو نگیااا،بعد وقتی ناراحتت می‌کنه شوهرت به بچت یاد بده بگه بابایی مامان گریه می‌کنه ناراحتش کردی الان برید بوسش کن آشتی کنین این مدلی کم کم!

خب اگه نرم باهاش آشتی کنم اون نمیاد اصلا پیش نیومده تا حالا که بیاد یه بار نیومده بعد دعوا بغلم کنم ...

چون همیشه براش بودی بخاطر همینه،مگهپنمیجی دستت تو جیب خودته مستقلی ؟؟ پس از لحاظ شخصیتی هم باید مستقل باشی و با سیاست رفتار کنی!

چشم امتحانش میکنم قبلا هر روز من زنگ میزدم الان از صبح تا شب ک سر کاره اصلا زنگ نکیزنم اونم نمیزنن

ندبه ساعت خاص زنگ بزن که عادت کنه ملی بهش زیادم محل نده ،ن اینکه قهر کنی عادی رفتار کن همش با پسرت خوش بگذرون (بچتو اهرم قرار بده)

همش با پسرت صدا خنده هات بیاد ،به خودت دائم برس

یه جوری رفتار کن که شوکه بشه ،سمتش هم نرو تا سمتت نیومده