ازدواج کردم و یه پسر دارم اما هیچ وقت محبتی ندیدم از همسرم دلم یه عشق میخاد ازش محبت میخاد کلمات عاشقانه میخاد همه رو ازم دریغ میکنه ... وقتایی ک خوبیم خوبه باز ولی وقتایی که قهریم بدترین آدم رو زمینه تو این همه سال که از ازدواجمون میگذره هیچ وقت نیومده منتمو بکشه همیشه من باید برم ... میرمم بدترین رفتار و داره اخرم خودم باید باهاش حرف بزنم وگرنه حرف نمیزنه مثل برج زهر مار میمونه ... کاش هیچ وقت باهاش ازدواج نمیکردم یه عمر از بابام و برادرم گدایی محبت کردم هیچ وقت عشق ندادن بهم حالا هم یه عمر کنار یه مرد بی محبت دو سالی میشه که دیگه بهش نگفتم چرا بهم محبت نمیکنی چرا موقعی قهریم نمیایم سمتم ... اما یه بار نپرسید چرا اصلا براش مهم نیست ... میگه دوست دارم گاهی اما چرته مگه میشه آدم کسیو دوست داشته باشه و اون فرد زار بزنه و گریه کنه براش مهم نباشه .... امشب سر بچه باهم بخثمون شد انقد تند رانندگی میکرد کم موند بکشه ما رو بعدم امد رفت تو اتاق بعد دو ساعت رفتم پیشش گفتم این رفتارات اشتباهه و فلان میگفت مقصر تویی بخدا من فقط بهش گفتم مهمونی بودیم بچه من سر یه چیزی لج کرد با بچه صاحبخونه و دیگه فقط گریه میکرد و جیغ میزد بعد شوهرم اونور نشسته بود انگار ن انگار اخر کفتم بیا کمک دیگه دارن لباس تن بچه میکنم امد بعد با گریه بچه رو آوردیم تو ماشین و خوابید بعد به شوهرم گفتم خب تو میبینی بچه داره گریه میکنه باید بیای کمکم دیگه وقتی آروم نمیشه میگه انگار چیکار کردی منت میزاری یه کاپشن تن بچه کردی بقران حرف من کاپشن تن بچه کردن نبود مهم اون اعمیت دادنه بود اما قاطی کرد 😔 همیشه اینجوریه قانع هم نشد چرا باید یه عمر دنبال مردی باشم که احساساتی باشه محبت کنه نشون بده عشقشو و هیچ وقت این نصیبم نشه 😔 ن پدر ن برادر ن حالا هم شوهر خیلی حسودی میکنم زنایی رو میبینم ک شوهرشون عاشقشونه ... طاقت گریه هاشو نداره منت میکشه از دل زنش در میاره اما من هیچ وقت طعم اینا رو نچشیدم و این واقعا نا عادلانه اس قبلم شکسته 😔😔😔😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونمچندسالته ولی من ۲۳ساله اگر جای تو بودم با وجود بچه یه کاری میکردم با رفتارم به پام بیوفته! م ...
خب چ جوری این کارو بکنم شوهرم آدمیه تهدید کنم دیونه میشه همیشه گفته تهدید و مقایسم نکن واقعا هم از این دو تا کار بشدت متنفره ... یعنی بگم تو چرا اینکارو نمیکنی فلانی اینکارو میکرد میکه من با هر خر و گاوی مقایسه نکن .... چ جوری از بچم استفاده کنم؟ یه بار سر بچه دعوامون شد من انقد گریه کردم تو اتاق هعی بچم میومد پیشم میگفت نا محسوس ک شوهرم نشنوه میکفتم برو بابا برو بیار بگو مامان گریه میکنه بچم دو سال و نیمشه هزار بار امد دنبال شوهرم گریه کرد آوردش اتاق اما باهام حرف نزد انگار ن انگار من عین خر دارم گریه میکنم
دونفری باهم بشینین و خواسته هاتو روک و راست بهش بگین یا کل درخواست هاتو بصورت متن براش بفرست. همسرت ...
عزیژ دلم من هزاران بار خواستمو گفتم نوشتم باورت میشه ناراحت میشم ازش پیام میدم بهش نمیخونه و جوابم نمیده نمیدونم چرا منه بدیخت گیر همچین آدمی افتادم تومار مینویسم اصلا جوابی نمیده یه بارم بلاکم کرده بود موقع دعوا از همه جا منم عین این بدبختا با هزارتا خط زنگ میزدم بازم خبری نبود
دیگه هیچوقت منتشو نکشبرات خیلی چیزای ریز مهم نباشهبعد بحث براش توضیح نده اشتباهشومن اینکارو میکنمهمی ...
خب اگه نرم باهاش آشتی کنم اون نمیاد اصلا پیش نیومده تا حالا که بیاد یه بار نیومده بعد دعوا بغلم کنم آرومم کنه بهش میگم موقع عصبانیت من تو فقط کافیه بغلم کنی و هیچی نگی من آروم میشم همین کار زیادیه که انجام نمیده؟ دیشب رفتم باهاش حرف زدم یکم اول جانبدار حرف زد کلا یک ربع نشد پیشش بود بعد پنج دیقه رفت تو گوشی هر چر میپرسیدمم جواب نمیداد گفتم بی توجهی یعنی همین امدم باهات حرف بزنم سرتو در نمیاری بعدم از اتاق امدم بیرون نیومد نازمو بکشه در صورتی ک اون قهر کرد رفت اتاق من رفتم منتشو کشیدم چرا من انقدر بدیختم 😭 دلم ب حال خودم میسوزه انقدر براش ارزش نداشتم ک حتی امد تو هال رفت اونور تر خوابید اما نیومد پیش من با تینکه بیدار بودم چ دوست داشتن و چ زندگیه
خب چ جوری این کارو بکنم شوهرم آدمیه تهدید کنم دیونه میشه همیشه گفته تهدید و مقایسم نکن واقعا هم از ا ...
نه این مدلی نه عزیزم
باید یه مدل دیگه استفاده کنی ازش،مثلا بچه رو وابسته خودت کن ،جوری که فقط بگه مامان اصلا بابا دیگ به چشمش نیاد وی بد باباشو نگیااا،بعد وقتی ناراحتت میکنه شوهرت به بچت یاد بده بگه بابایی مامان گریه میکنه ناراحتش کردی الان برید بوسش کن آشتی کنین این مدلی کم کم!