2777
2789
عنوان

با پسر زشت ازدواج کنید

319 بازدید | 37 پست

پسر باید زشت و زمخت باشه 

پسر خوشگل جای خواهر ماس و همه جا تو سری میخوری مخصوصا تو مدرسه 

حتما حتما به سینه هیچ پسر زشتی دست رد نزنین 

خدا زشتا را افرید برای امتحان دختران زیبا 

زن باید زیبا باشه شوهرش زشت ترین مرد دنیا 

هیچ پسر زشتی رو رد نکنید 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واقعا مرد خوشگل خوب نیست اصلا

همه جا مقایستون میکنن

می بینی تو همه چیزت بهتره فقط چون خوش قیافه اس میگن سرتره 

مغروره

افتضاحه مرد خوشگل

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

منم عاشق پسرای زشت و کریح بودم ! ولی شوهرم خوشگلترین و زیباترین مردیه که دیدم لعنتی ! اصلا حس بدی داره🤣🤣🤣  دوست داشتم شوهرم زشت بود کنارش با آرامش راه میرفتم و همه میگفتن چه دختر خوشگلی !!!! اما الان میگن چطوری با شوهرت ازدواج کردی فکر نمیکردیم اینقدر خوب باشه بگیردت! کثافطااااا

اتفاقا زشتا عقده ای تر و خیانتکار ترن

هر کی بهشون پیشنهاد بده و نخ بده با کله میرن سمت، به هیشکی دست رد نمیزنن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید

اگر پسر زشت باشه بعد چطور بوسش کنیم 

بنظرم باید ب دل بشینه زشتی و قشنگی مهم نی 

همینک بتونی تصورش کنی  و اوکی باشی  حله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🏻❤ برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرس قشنگم🙏🏻🙃ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

درسته من خودم نامزدم خوشگل و سفید چشم سبز اما وابسته به خانواده و در کل یه  اخلاق های دیگه هم داره خیلی خوشبخت نیستم خواهرم نامزدش پوستش یه کم زیادی سیاه ولی خواهرمو خیلی خوشبخت  کرده خیلی هم دوستش داره و باعرضه 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎