2777
2789
عنوان

جای سارا و نیمای واقعی تو پایتخت خالیه چون

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 64 پست
با تو نیستم با یه کاربر دیگم نمیدونه معنیه حسادت چیه الکی میگه بهشون حسودی کردن فیلم لخت شون پخش شده ...

تو تاپیک من ورود کردی و به همه میپری معلومه ک بهت میگم بس کن درضمن مگه تو استخر با چادر نماز میری همه با مایو میرم حتی فیلم و عکس هم میگیرن

اتفاقا سارا نیکای جدید که بهترن 

سارا نیکای قبلی هم فقط چون از بچگی اومدن تو پایتخت اسم بازیگر خورد روشون وگرنه ذره ای بازیگری بلد نبودن 

دنیا غزلی داشت به کوتاهی عمر                                                دلگیر ترین مصرع آن زیستنم بود

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

با تو نیستم با یه کاربر دیگم نمیدونه معنیه حسادت چیه الکی میگه بهشون حسودی کردن فیلم لخت شون پخش شده ...

لخت نبودن مثل همه ملت با مایو بودن ..تو همون عکس چند نفر دیگه هم حضور داشتن اونها هم عواقب پس دادن؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید

خیلی وقت پیش باید عوضشون می کردن خیلی ماست بودن اصلا بازی بلد نبودن حتی صورتشون حس نداشت ...

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

بیشتر ببینید
من این سارا نیکای جدیدو بیشتر دوست دارم هم قیافشون بهتره هم بازیشون

اره خوبن اما می‌دونی اونا از بچگی بودن اونجایی ک‌من هم سنم کم بود انگار ی خانواده بودن اینا جدید هستن یهویی اومدن یجوری شد 

تا دیروز میگفتن ماست بهشون

الان دلتنگ

جماعت ایرانی همینه😁

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
شوخیه مگه نه

شما فکر کن اره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید