سعیدم🦋خدایا اومد پیشت،خودت مواظبش باش🙏🤲Fبدگویی کردن از بقیه و پشت سر کسی حرف زدن اوج حقارت یه انسانه👌امضام و اون تاپیک واسه مخاطب خاص هست پس کسی به خودش نگیره👍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
ای وااای انشاء الله به حق مادرم فاطمه زهرا سلام الله شفا بگیره 🤲 از ته قلبم دعاش میکنم اسمش چیه ؟ ن ...
اسمش آریوان
قربون مهربونیات بشم تنت سالم باشه همیشه گلم
منم لایق باشم دعاگوتونم
خدا نکنه خواهرم ایشالا خودت و پسر گلت همیسه سلامت باشین پسرمنم خوب حرف نمیزنه میدونم چی میکشی درک میکنم حالت و ان شاءالله هبچ مادری دل نگرانی بچش و نداشته باشه خیلی سخته خیلی
خدا نکنه خواهرم ایشالا خودت و پسر گلت همیسه سلامت باشین پسرمنم خوب حرف نمیزنه میدونم چی میکشی درک می ...
گفتار درمانی بردیش؟
چند سالشه
ناراحت نباشیا مادر قویی باش
میدونم سخته ها آدم حاضره خار تو چشم خودش بره تو پای بچش نره.ولی با ناراحتی و این داستانا چیزی درست نمیشه
کفش آهنی پات کن تا میتونی بدو دنبال درمان و راه حل درست میشه به حق علی و اولادش
گفتار درمانی بردیش؟چند سالشه ناراحت نباشیا مادر قویی باش میدونم سخته ها آدم حاضره خار تو چشم خودش ب ...
نه هنوز نبردم دکترش میگفت هنوز کوچیکه و همکاری نمیکنه خیلی نگرانشم😔 سه سال و نیمشه بعد از تعطیلات میبرم ایشالا اگه میشه برام دعا کن بخدا دام خونه چند روزه کارم فقط شده گریه تو بامیلمون بود همسن این اون اثلا حرف نمیزد ولی یهو دو سه ماهه مثل بلبل حرف میزنه
چه اسم زیبایی چه مادر گلی خدا نکنه عزیزم خدا بزرگه غصه نخور 🫂 انشاء الله شفا بگیره آریوان دوست داشت ...
فداتشم چشم مرسی از لطفت قشنگم
غصه نمیخورم خواهر پذیرفتم مادر شادی ام برای خوشحالیش هرکاری میکنم