2777
2789

استرس دارم داغونم برام دعا کنید خیلی خستم 💔

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بیشتر ببینید

سحره

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️                                                                               من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بیشتر ببینید

سحری:)

بی اصل و نسَب اگر به جایی برسد...کِی آب خنک به بینوایی برسد؟...از باغ خودش کسی نچیند ثَمری...بی مایه اگر به کدخدایی برسد...🌱🤌🏻🌊................وقتی گاو وارد قصر میشه،گاو شاه نمیشه....قصر طویله میشه!-خلاصه اینکه هر کسی رو تو زندگیتون راه ندید...!!👨🏼‍🦯

بیشتر ببینید
اتفاقا تاپیکم زیبا شد با مادر خوبی مثل شما برای من دعا کنید

فدااااااااتشممممم چشم دعاگوتونم  قشنگم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وای خوودوو😍😭💗

🫂❤️😍 مهربون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سلام خوبین چه سریال هایی

سلام 

سریال ویچر 

رفتم به کلیپی گفتم یه سریال بده تو مایه های گیم آف ترونز اونم اینو داد 

سه فصله که من فصل اول و دوم رو دیدم دارم فصل سوم هم میبینم که بعدش برم ببینم چی پیشنهاد میده .‌

هیچ  
سلام سریال ویچر رفتم به کلیپی گفتم یه سریال بده تو مایه های گیم آف ترونز اونم اینو داد سه فصله که من ...

سلام آها میشه یک سوال بپرسم به نظرشما سریال هایی که توی اینستاگرام پوشش میدن بازیرنویس زیرنویس هاشون رو اگر خریداری میکنند و بعد برای عموم‌پخش مبکنن حلاله اینکار یانه دنبال جوابم

سلام آها میشه یک سوال بپرسم به نظرشما سریال هایی که توی اینستاگرام پوشش میدن بازیرنویس زیرنویس هاشون ...

نمیدونم عزیز 

من چون از بیرون فیلم خریدم به نوبه خودم هزینش رو پرداخت کردم زیاد تو نخ اینستا و این چیزا هم نیستم . 

هیچ