2777
2789
عنوان

همین الان به ذهنتون میاد چی بخونم حاجتروا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 22 پست
5110 تا یاخالق بدون مکثردخور نداره

شما خودتون امتحان کردین ؟ چن دقیقه یا چند ساعت طول کشید؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

نماز شب 

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

1 ساعت با صلوات شمار

اهاا مرسی گلم❤️

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

5110 تا یاخالق بدون مکثردخور نداره

مرسیییی😍😍

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
نماز شب

دقیقا الان منتظر همین بودم 

چند روز بود میخوندم دیروز نخوندم 

امشب حالا اگه خدا بخواد برم بخونم 💫🌸

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
دقیقا الان منتظر همین بودم چند روز بود میخوندم دیروز نخوندم امشب حالا اگه خدا بخواد برم بخونم 💫🌸

منم دعا کن اگه دوست داشتی قشنگم ♥️

حاجتت روا 🤲🏻♥️

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید
منم دعا کن اگه دوست داشتی قشنگم ♥️حاجتت روا 🤲🏻♥️

حتماااا 💫🌸

شما هم برام دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعا💫🌸

بیشتر ببینید